Personal

Winactie // gsm hoesje naar keuze (gesloten)

Only for my Dutch followers, but soon another giveaway will come online! 🙂

Een hoesje voor je gsm kan soms van cruciaal belang zijn zeker wanneer je deze laat vallen! Dit beschermt je gsm goed, zodat je scherm zeker niet kan breken. En ik kan het weten, want een goed hoesje heeft mijn gsm al een aantal keren gered. Maar buiten dat beschermt dit ook tegen krassen als ik deze los in mijn tas steek. En buiten het praktische vind ik het ook zeer belangrijk dat mijn gsm hoesje er mooi en speciaal uitziet! En ik heb iets enorm leuk kunnen regelen… Namelijk een winactie waarbij je één van de mooiste hoesjes voor een Iphone naar keuze kan winnen… Natuurlijk heb ik ook even mijn favorieten op een rijtje gezet. En onderaan dit artikel lees je wat je moet doen om deel te nemen!

De webshop waarvan ik een hoesje naar keuze mag weggeven is gespecialiseerd in iphone hoesjes. Onlangs is er een nieuwe Iphone 7 uitgekomen… Als je deze prachtige gsm hebt, moet je deze natuurlijk goed beschermen. Op deze webshop vind je de nieuwste Iphone 7 hoesjes. Buiten een goed hoesje heb je natuurlijk voor je nieuwe gsm krasvrij te houden een screen protector voor Iphone 7 nodig. Dit kan je allemaal vinden op deze webshop! Als je een iphone hebt dan kan je hierop echt alles vinden, en stuk voor stuk zijn de hoesjes prachtig!

Maar nu komt het beste gedeelte… Ik mag namelijk 2 hoesje naar keuze van het merk  MobiGear weggeven. En zoals je hierboven kan zien hebben ze prachtige hoesjes!

Wat moet je doen?

– Ofwel kan je een reactie plaatsen dat je meedoet onder dit artikel met een correct mailadres

– Of je kan een mail sturen dat je meedoet naar info@missprettiness.com

Extra kans? (niet verplicht)

– Mij volgen op instagram: themisspinkunicorn

– Of volgen via bloglovin en dit artikel liken

– of delen via social media

De winactie loopt tot 06/11/2016 dus 2 weken. Na afloop stuur ik de 2 winnaars een persoonlijk berichtje.

Veel succes!

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *