Travelling

Travel diary // Turkey, Side

Note: this article was already planned before the terrorist attack yesterday… Normally it was planed for yesterday… But when I heard the news I directly decide that this wasn’t the moment that this article must come online! It’s just unbelievable… I know maybe today it’s the right time for this article… But I decide to do it anyway! Of course my heart and thought are going to the victims and the family and friends!  I’m praying for everybody!

Finally my photo diary for my vacation in Turkey! Here and here you find an outfit post and here the hotel review! So now time to show you the rest! And pictures sometimes say much more then text. So take a cup of tea and enjoy this article! 😉


Note: dit artikel was al ingeplant voor de terroristische aanval van gisteren! Het was ingeplant dat het online zou komen gisteren. Maar wanneer ik het nieuws hoorde heb ik direct beslist dat dit niet het juiste moment is om zo’n artikel online te laten komen…. Het is gewoon ongelofelijk… En misschien is vandaag ook niet het juiste moment… Maar ik zet het toch online. Maar natuurlijk gaan al men gedacht naar de slachtoffers, hun familie en hun vrienden! Dit is gewoon verschrikkelijk….

Eindelijk mijn foto diary van mijn vakantie in Turkey! Al eerder kon je twee outfit artikels en een hotel review vinden. Dus nu tijd voor je de rest te laten zien! En foto’s zeggen soms veel meer dan tekst… Dus neem een tas thee en geniet van dit artikel! 😉

When I see this pics back I’m just crying… It’s so unbelievable that this could happen. I’m speechless. I really wish I could do more… Because it is now maybe the moment I decide to deleted all the texts by the pictures. Enjoy the pics. I hope that these maybe can give you a little more hope after that awful day…


Wanneer ik deze foto terug zien moet ik gewoon huilen… Het is gewoon onbegrijpelijk dat dit kan gebeuren. Ik ben sprakeloos… Ik wou echt dat ik meer kon doen…Omdat het misschien niet het juiste moment is voor dit artikel. Heb ik de bijhorende tekst verwijderd. Geniet van de foto’s! Ik hoop dat deze je misschien een beetje meer hoop kunnen geven na die verschrikkelijke dag!

I’m not only praying for Belgium but for whole the world! I really hope that one day we can life in a world full of love and peace!

Lots of love xxx

You can also find me on instagram: themisspinkunicorn

4 thoughts on “Travel diary // Turkey, Side”

  1. Ik heb zeker genoten van je artikel. Dat er aanslag komt is niet fijn, maar je artikel kan er ook niets aan doen vind ik. Wauw wat is dit prachtig zeg!

    1. Dankjewel meid! Fijn om te lezen! 🙂 En inderdaad maar ik zat een beetje met gemengde gevoelens want vond het nu niet echt gepast om het die dag dan toch te laten online komen…
      En het was inderdaad echt een prachtige steek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *