Shop my closet tomorrow in Antwerp!

Only in Dutch, sorry.

Hey liefies! Ik hoop dat je al een fijne zaterdag gehad hebt en als je morgen nog niets te doen hebt…Dan kan je altijd naar de clouds of fashion closet sale komen in Antwerpen. Ik sta hier ook samen met mijn mama. Zelf verkoop ik hele leuke items vooral in xs/s, mijn mama in m/l. Buiten dit zijn er natuurlijk ook veel schoenen, tassen en accessoires te koop. Mijn kleding is allemaal geprijsd en je kan zeker koopjes doen! Op de closetsale staan er meer dan 150 mensen, bv’s en bloggers ook is er een stockverkoop van clouds of fashion zelf. En zijn er lekker eet en drank kraampjes aanwezig! Dus het zal zeker de moete worden! Bekijk zeker mijn aankondig op youtube & hierin zie je ook al een kleine sneak peek. Hopelijk tot dan! En geniet nog van je weekend!

Om de vlog te kunnen zien kan je op de afbeelding klikken of via deze link.

Lots of love xxx

4 thoughts on “Shop my closet tomorrow in Antwerp!

Leave a Reply