Outfit // dreaming in Spain

 As you already maybe know I bought a vlogging camera. For now I’m only vlogging in Dutch. But of course as expected something when wrong… I lost the cable to load the camera. And still till now I have no idea where it is… But soon I will order a new cable. But the worst part was that I couldn’t see the pics and vlogs I made. But now is everything ok so been prepared for a tomorrowland article and other once. So first this outfit that we shooted in Spain. And woow that’s almost more that 2 months ago. Oh, this is so terribly! But better to late than never I guess. 😉 And I wanted to share this outfit for sure because I’m wearing my DIY: short with lace. I still so happy with the result. And I love to make and share such a cool and easy diy’s! I’m not so handy so the diy are always easy and budget proof!


Zoals je misschien al wist, heb ik een vlog camera gekocht om te gaan starten met vlogen. Maar natuurlijk moest er iets mislopen… Ik raakte de kabel van de camera kwijt… En nog steeds heb ik geen idee waar deze is.. Maar snel zal ik er wel een nieuwe bestellen.  Maar het ergste was dan nog dat ik de vlogs en foto’s dat ik gemaakt had niet kon openen… Maar nu is alles in orde dus wees voorbereidt op nog een tomorrowland artikel en nog andere. Maar eerst deze outfit dat nog in Spanje geshoot was. En wow, dat is bijna meer dan 2 maand geleden. Oh, dit is zo erg! Maar beter laat dan nooit denk ik dan! 😉 En deze outfit wou ik zeker nog delen omdat ik mijn DIY: short met kant draag. Ik ben nog altijd zo blij met het resultaat. En ik ben dol op makkelijke en leuke diy’s! Ik ben niet zo handig dus daarmee dat de diy’s altijd makkelijk en budget proef zullen zijn!

Crop top: coolcat // short: pimped them myself // pet: clouds of fashion // belly piercing: H&M // sunglasses: ray-ban // socks: H&M

Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

20 thoughts on “Outfit // dreaming in Spain

    1. Ja klopt zeker en vast! De outfit is al van even geleden maar het weer daar was inderdaad heerlijk! 😉

Leave a Reply