Fashion,  Outfit

Outfit Cleopatra shoot

Some time ago I had a photoshoot and before the shoot my make-up and hair were done. And I just love how the make-up artist did my hair and also my make-up of course. The make-up made me think of Cleopatra.  Below there’s a picture that was taken during the shoot. Maybe you understand what I mean by a “Cleopatra-look”…

NED: Een tijdje geleden werd mijn haar een make-up gedaan voor een shoot. De visagiste heeft mijn haar en make-up echt prachtig gedaan. Ook deden de make-up en mijn kapsel me een beetje denken aan Cleopatra. Hieronder vind je een foto genomen tijdens de shoot. Misschien begrijp je wat ik bedoel met de “Cleopatra-look”…

After the shoot I asked my mummy to take some pics of my outfit. Unfortunately it was rainy and a little bit cold. So I decided to wear a jeans and a blazer and to give my outfit that little extra I wore one of my favourite hats.

NED: Na de shoot vroeg ik aan mijn mama om enkele foto’s van mijn outfit te maken. Jammer genoeg was het toen een beetje koud en regenachtig. Dus besloot ik om een jeans en blazer te dragen. Maar om de outfit toch dat extraatje te geven, droeg ik er één van mijn favoriete hoeden bij.

Blazer: Pull&bear
Shirt: Appel’s
Pants: River Island
Hat: American today
Shoes: Xti

Lots of love xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *