Ortis Detoxine huid // for a beautiful and purifying skin

I have a love and hate relationship with supplements. This because in Belgium supplements need to be made according to some rules of course. But they don’t need to work… So there are a lot of supplements on the market that don’t work… But because I’m vegetarian I need to take some supplements. Personally I prefer the ‘natural’ vitamins. So vitamins on a plant basis. And one of my favorite natural based supplements are from Ortis. And when I got the chance to test out there new detox product for a beautiful and pure skin I wanted to try this directly!


Ik heb een liefdes en haat relatie met voedingssupplementen. Dit omdat in BelgiΓ« moet dit natuurlijk volgens enkele regels gemaakt worden. Maar ze moeten niet werken… Dus er zijn zeer veel voedingssupplementen te koop dat niet werken… Omdat ik vegetarisch ben neem ik enkele supplementen. Persoonlijk verkies ik dan de ‘natuurlijke’ vitamines. Dus supplementen op een planten basis. EΓ©n van mijn favoriete natuurlijke supplementen zijn van Ortis. Toen ik de kans kreeg om hun nieuwe detox product uit te proberen voor een stralende en zuivere huid moest ik dit natuurlijk direct uitproberen!

What makes this detox cure worth it?

In this detox cure you can find:

Burdock: this helps to improve and get the skin back healthy.

Nettle: contribute to a good blood circulation and a purifying and radiant skin.

Birch: is known for his purifying characteristics.

Rosemary: is full with antioxidants and stimulate the digestion.

Psyllium: is full of fibers and helps the digestion.

Spirulina: helps to remove the toxin out of the body.

Lemon: is perfect for a beautiful skin.

As you can see is this for sure a healthy cocktail with only great ingredients!


Wat maakt deze detox kuur zo special?

In deze detox kuur vind je:

Grote klis: dit helpt om het uiterlijk van de huid te verbeteren en draag bij tot een gezonde huid.

Brandnetel: bevorderd de bloedsomloop en zorgt voor een zuivere en stralende huid.

Berk: staat bekent om zijn zuivere eigenschappen.

Rozemarijn: zit vol met antioxidanten en stimuleert de spijsvertering.

Psyllium: is rijk aan vezels en helpt de spijsvertering.

Spirulina: helpt om de afvalstof uit het lichaam te halen.

Citroen: is perfect voor een mooie huid.

Zoals je kan zien is dit zeker een gezonde cocktail met alleen maar geweldige ingrediΓ«nten.

This is a 7 days cure. You best can drink this in the morning because this is not only a boost for your skin but also for your energy! You need to mix 1 stick powder in a glass with 150ml water, milk or some juice. Or you can add it to your morning smoothie. I tried it with water but than the taste was to heavy. So you best can add this to milk, your smoothie or some juice.


Het is een 7 dagen kuur. Je kan dit best in de ochtend drinken omdat het niet enkel een boost is voor je huid maar ook voor jouw energie! Je moet 1 stick poeder mixen in een glas met ongeveer 150ml water, melk of fruitsap. Of je kan het ook altijd toevoegen aan jouw ochtend smoothie. Ik probeerde het met water maar dan vond ik de smaak net iets te hevig. Dus je kan dit best toevoegen aan melk, jouw smoothie of aan fruitsap.

How does it taste?

This is personally… But with water I found the taste to strong. But in my morning smoothie I barely taste it! The taste is hard to describe. It’s a strong taste. But if you love nettle soup than you will love this drink! But if you hate it like me than you best mix this powder with juice or in your morning smoothie! If it is possible than you must drink this for sure in the morning! This really gives you a healthy boost!


Hoe smaakt het?

Dit is natuurlijk iets persoonlijk… Maar zoals ik al zei vond ik met water de smaak te hevig. Maar als ik dit toevoeg aan mijn ochtend smoothie dan proef ik het bijna niet. De smaak zelf is moeilijk om te omschrijven. Het is echt een sterke smaak. Maar als je dol bent op brandnetel soep dan ga je dit enorm lekker vinden! Maar als je het zoals mij haat dan kan je dit poeder best mixen in sap of je smoothie! Als het mogelijk is moet je dit zeker drinken in de ochtend! Want het geef je echt een gezonde boost!

Does it really work?

I tried this for the full 7 days and I’m for sure enthusiast about this cure! Ok, the taste was for sure something that I had to get used too. But when you know the perfect combination then is this cocktail gone before you know! πŸ˜‰ And yes, it really works! It gave me more energy and I felt so good! And my skin needed for sure this detox cure! Thanks to a lot of stress was my skin horrible. But this detox product helped a lot! It made my skin much better and healthier. My skin was purifying and radiant. So hell to the yes this is a fantastic cure! I’m pretty sure that I’m going to do this cure one till two times a year or more when needed. πŸ˜‰ If you are looking for a good detox cure for your skin and body? Than stop looking! You need to try detoxine! It’s for sure worth it! (as I said before is the taste heavy and if you don’t find the perfect combination than remember ‘no pain no gain’ but than with a heavy taste ;)) You won’t regret trying out this detox cure! It’s perfect for when you need a detox moment (think during the Holiday πŸ˜‰ or a stressful period or,…).

Ortis detox // detoxine skin is around €13,10 for a 7 days cure.


Werkt het echt?

Ik testte dit uit voor 7 dagen en ik ben zeker enthousiast over deze kuur! Ok, de smaak was iets waaraan ik moest wennen. Maar eens ik de perfecte combinatie had gevonden was de cocktail op voordat ik het wist! πŸ˜‰ En ja, het werkt echt! Het gaf me veel meer energie en ik voelde me enorm goed hierdoor! En mijn huid had zeker een detox kuur nodig! Dankzij heel veel stress was mijn huid een ramp… Maar dit detox product heeft zeer goed geholpen! Het liet mijn huid er vele beter en gezonder uitzien! Mijn huid zag er echt zuiver en stralend uit. Dus hell yes dit is een fantastische kuur! Ik ben er zeker van dat ik deze kuur 1 tot 2 keren per jaar ga doen of zeker meer wanneer nodig! πŸ˜‰ Dus ben je opzoek naar een goede detox kuur voor je huid en je lichaam? Stop dan met zoeken! Je moet dan echt detoxine uitproberen! Het is het zeker en vast waart! (zoals ik eerder zei, is de smaak wel hevig en als je toch niet de perfecte combinatie vindt moet je maar denken ‘no pain no gain’ maar dan vanwege de smaak ;)) Je zal zeker geen spijt hebben wanneer je deze kuur probeert! Het is echt perfect voor wanneer je een detox moment nodig hebt (denk tijdens de feestdagen πŸ˜‰ of een stressvolle periode of,…).

Ortis detox // detoxine huid kost rond de €13.10 voor een 7 dagen kuur.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer:Β the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!

Disclaimer:Β de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

20 thoughts on “Ortis Detoxine huid // for a beautiful and purifying skin

  1. Ik dacht dat om eerlijk te zijn in het begin ook. Tot ik mijn bloed liet nakijken en wat tekorten had…
   Sinds dan ben ik begonnen met supplementen.

   Maar inderdaad als jij zo gevarieerd eet heb je supplementen niet echt nodig! πŸ™‚

   Maar dit is eigenlijk niet echt een supplement vind ik zelf.
   Dit is echt meer een detox kuur waarbij je 7 dagen een groen drankje drinkt en je huid er echt van opknapt! πŸ˜‰

  1. Hehe, ik snap je totaal die kleur is niet zo fijn! πŸ˜‰
   Maar gelukkig doet deze kuur wel zijn werk! πŸ™‚

 1. Oh leuk om te lezen, ik houd zelf wel van detox drankjes. Ik drink zelf vaak detoxthee, maar dit lijkt me toch wel wat heftiger zegmaar! Goede tip.

  1. Detoxthee lijkt me ook super fijn om te proberen! Maar dit zal denk ik zoals je zegt inderdaad iets heftiger zijn. πŸ™‚

  1. Ik snap je mening totaal! πŸ™‚
   Maar dit is eigenlijk niet echt een supplement vind ik zelf.
   Dit is echt meer een detox kuur waarin je 7 dagen een groen drankje drinkt en je huid er echt van opknapt! πŸ˜‰

Leave a Reply