Food experience // the grand blogger dinner

A time ago I got a special invitation for my blog. Namely for the grand blogger dinner. When I saw this invitation I was so happy! Because I saw the pictures from last year and this year I got my own invitation! So yes I was so happy and curious! And last Friday it was finally time to discover everything and enjoy a (veggie) 5 course menu. Of course I have to tell you more about that! Not only because the food was really good. But also because now I got so much inspiration for cooking (especially for the holidays.) And also because I discovered a lot of new and good food brands with awesome and yummy products! So time to get hungry. 😉


Een tijdje geleden kreeg ik een speciale uitnodiging voor mijn blog. Namelijk voor het ‘grand blogger dinner’. Wanneer ik deze uitnodiging zag sprong ik bijna een gat in de lucht! Zo blij was ik. Ik had de foto’s van vorig jaar zien passeren en nu werd ik ook uitgenodigd! Dus ik was enorm blij en natuurlijk benieuwd! En vorige week vrijdag was het eindelijk zover om alles te ontdekken en om van een (veggie) 5 gangen menu te genieten. Natuurlijk moet ik jullie hierover alles vertellen! Niet alleen omdat het eten zo goed was. Maar ook omdat ik hierdoor veel inspiratie heb gekregen voor de koken (zeker voor de feestdagen). En natuurlijk ook omdat ik  zeer goede food producten heb leren ontdekken! Dus tijd om te watertanden. 😉

First of all I’m vegetarian for almost 7 year so I don’t eat meat and fish. And thank god that there was a special table for the veggies once! So the food I’m showing is of course the veggie dishes. The dinner found place at the beautiful hilton hotel in Brussels. The location and the table setting was just on point! Everything was perfect with a touch of gold!


Eerst en vooral ben ik al zeker 7 jaar vegetarisch dus ik eet geen vlees en vis. Maar gelukkig was er een speciale tafel voor de vegetariërs! Dus al het eten dat je ziet voorbij komen is natuurlijk veggie. Het dinner vond plaats in het prachtige hilton hotel in Brussel. De locatie en tafel decoratie was echt on point! Alles was gewoon perfect en met a touch of gold!

Spar soup

The first course was a green herb soup from Spar with garnishes. The soup from spar was for sure good but the extra garnishes as the meringue and the puff pastry made this soup magnificent! For sure a good dish to impress your guests with the holidays!


De eerste gang was een green herb soep van spar met garnituur. De soep van spar was enorm goed en de extra garnituur zoals de merengue maakte deze soep echt magnifiek! Dit is zeker een gerecht om je gasten met de feestdagen te verwonderen!

Granoro pasta

This is pasta with white sauce with winter pumpkin cream sprinkled with white wine. I’m a real pasta lover and this was by far the best pasta I ever ate! The pasta itself was also just perfect it was the ‘cavatelli murgiani’ from granoro dedicato. And the sauce with pumpkin cream was sublime!


Dit is een pasta met witte saus met een winter pompoen crème besprenkeld met witte wijn. Ik ben een echte pasta liefhebber en dit was zeker de beste pasta dat ik al gegeten heb! De pasta zelf was perfect van smaak. Dit was de ‘cavatelli murgiani’ van granoro dedicato. En de saus met pompoen crème was subliem!

La morena tortillas

The third course was a tortilla filled with pulled mushrooms with a feta cilantro topping. To be honest I’m not a huge fan from tortillas in combination with mushrooms. But till my big surprise this was surprising good and spicy! I really loved the spicy combination from the tortilla with the mushrooms and the feta topping. For sure something that I’m going to make again! Or better try! 😉


De derde gang was een tortilla gevuld met champignon en met een feta koriander topping. Om eerlijk te zijn ben ik geen grote fan van tortilla’s in combinatie met champignons. Maar tot mijn grote verrassing was dit enorm goed en pikant! Ik vond de pikante combinatie van de tortilla met de champignons en feta topping echt geweldig! Zeker iets dat ik nog wil maken! Of beter eens proberen! 😉

A journey through flavours by Hilton

This was the four plate but I was already so full. But when I toke my first bite I was directly sold! The most flavors where new for me, it was a real discovery. Of course I enjoyed ever bite of it. It was a dish with artichokes in the picture finish with the most fantastic flavors ever! This dish was created by the head chef from the Hilton. I’m a real dessert lover and I always keep space for that. But this time I chose to finish this because it was way to good. And if I couldn’t eat dessert after this anymore I didn’t care. So good was it!


Dit was de vierde gang, maar ik zat al zo vol. Maar toen ik mijn eerste hap nam was ik direct verkocht! Deze smaken waren bijna allemaal nieuw voor mij, echt een hele ervaring! Natuurlijk genoot ik van elke hap hiervan! Het was een gerecht met artisjok in the picture afgewerkt met de beste smaken ooit! Dit gerecht was gecreëerd door de hoofdchef van Hilton. Ik ben echt een dessert liefhebber en hou daarvoor altijd ruimte. Maar deze keer koos ik om dit helemaal op te eten. En als ik geen dessert meer kon eten maakte me dit echt niet veel uit! Zo goed was dit!

Chocolate cup tasting

Luckily the dessert was not so huge but small and lovely! It were chocolate cups filled with a special filling like caramel, mocha and I think praline. Of course I couldn’t eat it all. But I tasted a bit from all the three and omg love but love chocolate! Especially in this form! Mmm, who doesn’t love a good chocolate tasting! 😉


Gelukkig was het dessert niet te groot maar eerder klein en schattig! Het waren chocolade cups gevuld met een speciale vulling zoals karamel, mokka en ik denk praline. Natuurlijk kon ik dit echt niet op. Maar ik proefde toch een beetje van alle drie en omg deze waren gewoon top! Mmm, wie houdt er nu niet van een zalig stukje chocolade! 😉

It was a real experience for me. I’m so grateful for this invitation, everything was perfect! I discovered a lot new flavors! So a big thank you too the organization and of course for the chefs and the food sponsors! And also a big thanks for the good veggie food! 😉


Dit was echt een hele ervaring voor mij. Ik ben enorm dankbaar voor deze uitnodiging, alles was gewoon perfect! Ik heb zeer veel nieuwe smaken ontdekt! Dus een dikke dankjewel aan de organisatie, natuurlijk ook voor de chefs en de sponsors voor het eten! En ook nog een bedankt voor het lekkere vegetarische eten! 😉

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

28 thoughts on “Food experience // the grand blogger dinner

 1. Wat leuk en het ziet er heerlijk uit, allemaal kleine kunstwerkjes!
  Top dat ze rekening hebben gehouden met vegetariërs!

 2. Wauw, wat een chiqua diner. Ik wist niet eens dat dit bestond in België zo speciaal voor bloggers. En goed dat er ook aan de veggie’s gedacht was!

  1. Ja het was echt de moeite! En ik vond dat echt super dat ze aan de veggie idd gedacht hadden! 😉

 3. Wat lijkt me het gaaf om daarbij te zijn! Zou ik ook wel willen over een poosje! Het ziet er ook allemaal super lekker uit! Fijn dat je zo genoten hebt!

  1. Ja ik vond dat ook echt geweldig dat ik een uitnodiging gekregen had! 🙂
   En hehe daarin geef ik je enkel gelijk! 😉

 4. Ik krijg er honger van. Ziet er zo lekker uit vooral het dessert. Wat leuk dat er een aparte tafel was voor vegetariërs.

Leave a Reply