Fashion Outfit

Favorite outfits 2016

This year I posted 32 outfit articles. It’s not much but one of my things on my 2017 list is to blog more often. Because I love to do this! I love to share reviews, outfits, recipes, DIY’s and much more! And this time it’s time to share my favorite outfits from 2016. It was difficult to choose but I’m so happy with this selection! This is for sure my top 10 outfits from 2016!


Dit jaar kwamen er 32 outfit artikels online! Het is misschien niet heel veel, maar in 2017 komen er sowieso meer blogposts online! Want ik hou er van dit te doen! Ik dol op reviews, outfits, recepten, DIY’s en veel meer te delen met jullie! En deze keer is het tijd om mijn favorieten outfits van 2016 te showen. Het was moeilijk om te kiezen… Maar ik ben zeer blij met deze selectie! Want dit is zeker en vast mijn top 10 outfits van 2016!

10// howdy cowgirl

I love the cowgirl look, cowboy boots, belts, scarfs, hats,… I have it all! Oops… But when I’m wearing a cowboy item I combine it subtle. I find it the perfect items to give my outfit that extra!


Ik hou van de cowgirl look, cowboy laarzen, riemen, sjaals, hoeden,… ik heb het allemaal! Oeps… Maar wanneer ik een cowboy item draag combineer ik het subtiel. Want ik vind dit de perfecte items om mijn outfit dat extraatje te geven.

9 // let it snow

I was hoping for snow for an outfit post… That is just the only time when I liked it, just for the photos. 😉 And this outfit is special but once again I’m still fan from this one! Especially from the (cowboy) boots…


Ik hoopte al om dit jaar een outfit te shooten in de sneeuw… Maar dit is ook het enige moment wanneer ik van sneeuw hou. 😉 En deze outfit is weeral speciaal maar ik ben hiervan zeker nog fan! Zeker van de (cowboy) laarzen…

8 // black and white in Paris

I had to share this outfit for sure! The photos are just to special! So it was worth waking up at 5AM on a Sunday!


Ik moest deze outfit zeker nog eens delen! Want de foto’s zijn gewoon zo speciaal! Het was het shooten om 5h in de ochtend zeker waard!

7 // fashion holidays Turkey

Ok, this outfit is from 2015 but I posted it in 2016 so it can be in this article. 😉 This was just the perfect outfit for a vacation, when it’s not warm enough for only a dress.


Ok, deze outfit is van 2015 maar ik heb deze pas gepost in 2016 dus deze kan wel in dit artikel. 😉 Dit was gewoon de perfecte outfit voor een vakantie wanneer het nog niet warm genoeg is voor enkel een kleedje.

6 // ahoy captain

I’m still so in love with the blazer that I’m wearing! I bought it for only €2(!!) in a vintage store. It’s a special and unique item and that is why I love vintage shopping! And maybe if you’re interested I will share an article with some good tips about vintage shopping!


Ik ben nog altijd dol op deze blazer! Ik kocht deze voor slechts €2(!!) in een vintage winkel. Het is zo’n speciaal en uniek item en dit is ook waarom ik zo dol ben op vintage shopping! En als je misschien geïnteresseerd bent in een artikel met tips over vintage shopping? Just aks!

5 // cotton candy sweet

Normally I’m not the girlish type but I just love this outfit! I don’t have a lot of pink in my wardrobe but I experimented and this is how this sweet pink outfit was born.


Normaal ben ik niet echt een meisjesachtig type maar ik hou van deze pink outfit! Ik heb zeker niet veel roze in mijn kledingkast maar ik experimenteerde wat en zo kwam deze outfit tot stand.

4 // clouds of leopard

I really love leopard print! Ok, it’s sometimes difficult to combined but I just love how I combined this outfit! Subtle but special thanks to the pants and the hat!


Ik ben dol op tijgerprint! Ok, soms is het zeer moeilijk om te combineren… Maar met deze outfit heb ik het subtiel gedaan, maar het is toch nog speciaal door de broek en de hoed. Love it!

3 // white and gold marine

I was wearing this outfit to a wedding… And of course my boyfriend and I couldn’t resist it to shoot my outfit before the yacht basin. And when he was editing the pics he named a boat missprettiness. In the whole article you can see the pic with that tiny but funny detail!


Ik droeg deze outfit naar een trouw… En natuurlijk konden mijn vriend en ik het niet laten om mijn outfit voor de jachthaven te shooten. En een leuk detail… Hij heeft een foto bewerkte en een boot missprettiness genoemd! Deze foto kan je zien in de hele outfit post!

2 // yellow diamond

I’m so happy that I am wearing more color! Because this combination of yellow and khaki is so cool! And in 2017 I wanna wear for sure more color and experiment with it!


Ik ben zo gelukkig dat ik steeds meer kleur draag! Want deze combinatie van geel en kaki is enorm cool! En in 2017 wil ik zeker veel meer kleur dragen en experimenteren hiermee.

1 // golden night in Paris

Oops again a special outfit post from Paris. First in the early morning before the arc de triomphe and now in the late evening with the Eiffel tower in the background. Everything was perfect, the location, the outfit and of course my boyfriend as photographer. And that is why this outfit is for sure my favorite from 2016!


Oeps, terug een special outfit artikel van in Paris. Eerst heel vroeg in de ochtend voor de arc de triomphe en nu ‘s avonds laat met de Eiffeltoren op de achtergrond. Alles was gewoon perfect, de locatie, de outfit en natuurlijk mijn vriend als fotograaf. En dit is zeker en vast mijn favoriete outfit van 2016!

This are my favorite outfits from 2016! I hope that you loved this article and what is your favorite?


Dit zijn mijn favoriete outfits van 2016! Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en wat is jouw favoriet?

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.

22 thoughts on “Favorite outfits 2016”

  1. Wat leuk om ze nu allemaal bij elkaar te zien! Veel herken ik en ik zie weer nieuwe. Mooie outfits en perfect gecombineerd met de locaties!

  2. Wat een onwijs toffe outfits! Vooral je foto’s in Parijs vind ik supermooi, zeker omdat ik daar over twee dagen zelf naartoe ga. Al wordt het voor mij waarschijnlijk geen zomerse outfit met die koude wind van nu 😉

  3. Wat een mooie outfits en prachtige locaties allemaal zeg! Ik ben zo benieuwd naar je outfit foto’s in 2017. Ik denk dat nummer 1&2 ook mijn favoriet zijn. 8 vind ook heel speciaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *