Fashion,  Review

New // love moschino crossbody

Ik ben dol op handtassen vooral op speciale eyecatchers, deze kunnen heel je outfit afmaken. Dus toen ik van Duifhuizen tassen en koffers de kans kreeg om een tas naar keuze uit te kiezen, kon mijn geluk niet op. Zeker omdat ze een zeer uitgebreide keuze en aanbod hebben. Alles is ook zeer overzichtelijk en er staat genoeg en duidelijke informatie op de site. Dus perfect voor je zoektocht achter jouw droomtas! En reken er maar op dat je deze zal tegen komen. Stuk voor stuk prachtige tassen. Dit maakte mijn keuze ook zeer moeilijk… Ik was aan het twijfelen tussen een tas van ted bakker of moschino… Maar zoals je waarschijnlijk in de titel gelezen hebt, ben ik voor de moschino gegaan. Toen ik deze de volgende dag al in huis had(!) kon mijn geluk niet op. Want de tas was in het echt nog vele mooiere dan op de foto’s. Ook kan je deze op oneindig veel outfits combineren.

En dit heb ik natuurlijk gedaan! Deze outfit komt snel online, maar dit is alvast een preview. Want deze prachtige tas verdient het gewoon om een apart artikel te krijgen.

Het is een kleine maar zeer handige tas. Alle belangrijke dingen passen hierin bij mij zijn dit sleutels, zonnebril, portemonnee en gsm. Het heeft echt de perfecte grootte om alle belangrijke zaken in op te bergen. Ik ben zelf dol op kleinere tassen. Hierin vind je ook alles makkelijker terug en neem je enkel de belangrijke zaken mee. Dus nooit meer een loodzware tas. Maar gewoon een handig klein tasje met alles in.

De afwerking en details zijn zeer mooi! Wat ik zelf nog heel leuk vindt aan deze tas, is dat je deze maar liefst op twee manieren kan dragen. Als een leuk kort schoudertasje of net lang zodat je deze als een cross over kan dragen. Geweldig toch! En buiten deze zeer mooie tas hebben ze nog meer prachtige tassen van Mochino. Stuk voor stuk prachtige items en voor ieder wat wils!

Ik ben enorm gelukkig met mijn prachtige tas! Ik ben er helemaal verliefd op! Ik vind duifhuizen.be zeker de moeite om een kijkje op te nemen. De site is enorm overzichtelijk, je hebt een zeer ruim aanbod en ze leveren super snel! Dus je kan jouw droomtas al de volgende dag of na 2 dagen in huis hebben. Ik ben zelfs zo tevreden dat de volgende keer wanneer ik een nieuwe tas nodig heb ik zeker ga kijken bij duifhuizen.be!

Wat is jouw droomtas?

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.