Dove derma spa // cashmere comfort

Hello sunny’s! Today a review about my favorite derma spa line from dove! Namely, the cashmere comfort line! Those products are perfect for a very dry skin. My skin type is normal but these products are perfect for me. Especially after a bath or douche! In this line you got a body butter, lotion and hand cream. So time to tell you more about these lovely products!


Hello sunny’s! Vandaag een review over mijn favoriete derma spa lijn van dove! Namelijk de cashmere comfort lijn. Deze producten zijn echt perfect voor een zeer droge huid. Mijn huidtype is normaal maar deze producten zijn zeker perfect voor mij. Zeker na een bad of douche hou ik er van mij hiermee in te smeren. In deze lijn heb je een body butter, lotion en een hand crème. Dus tijd om je hierover meer te vertellen!

Dove derma spa // cashmere comfort // body butter €7,99

I find this body butter perfect to create a spa feeling in the evening. This body butter has a thick texture and that makes it perfect to use it at night. I love everything about this body butter! It smells so good and it feels good on my skin. It makes it smooth and soft! This body butter is for sure a must when your skin is very dry. I only use this body butter when I shaved my legs or when my skin is so dry. My skin type is normal so I prefer the body lotion. But if your skin feels so dry then is this body butter the solution for that problem.


Deze body butter is perfect om ‘s avonds een spa gevoel te creëren. Deze body butter heeft een dikke textuur en dat maakt deze perfect om deze ‘s avonds te gebruiken. Ik ben dol hierop! Deze ruikt zo lekker en voel heerlijk aan op mijn huid! Deze maakt mijn huid lekker zacht en glad. Deze body butter is zeker een must have wanneer je een zeer droge huid hebt. Zelf gebruik ik deze body butter wanneer ik mijn benen geschoren heb of wanneer mijn huid zeer droog is. Mijn huidstype is normaal dus van deze lijn verkies ik zelf de body lotion. Maar wanneer je huid enorm droog is dan is deze body butter perfect voor jouw!

Dove derma spa // cashmere comfort // cocooning body lotion €6,99

As I said I prefer to use this body lotion because my skin type is the most of the time normal. And just as the body butter I love the lotion! With these dove products you really can create a spa feeling at home! They smell so good and when you apply it on your skin it feels like heaven! The texture of the lotion is more fluid so this makes it perfect for everyday use if necessary. It doesn’t feel greasy so perfect for in the morning when you don’t have much time.


Zoals ik zei verkies ik zelf om de body lotion te gebruiken omdat mijn huidtype het meeste van de tijd normaal is. En net zoals de body butter ben ik dol op deze lotion! Met deze heerlijke dove producten kan je zeker een spa gevoel creëren thuis. De geur is heerlijk en wanneer je deze lotion gebruikt voelt het hemels aan op je huid. De textuur hiervan is meer vloeibaar dus dat maakt deze perfect om elke dag te gebruiken. Deze laat ook geen vettig laagje achter dus perfect wanneer je in de ochtend weinig tijd hebt.

Dove derma spa // cashmere comfort // hand cream €4,99

The last item is the hand cream! I love the packing from this one, it’s handy and light so perfect for on the go! I use hand cream one/two times a day. And once again I’m fan from this one! It protects my skin and nails, it doesn’t feel greasy. But it makes my hands soft, smooth and hydrated. So for me this is the perfect hand cream!


Het laatste item is de handcrème. De verpakking hiervan is zeer handig en licht dus perfect om mee te nemen! Ik gebruik de handcrème 1 tot 2 keer per dag. En  natuurlijk ben ik hiervan ook fan! Het beschermd mijn huid en nagels, zonder het vettig te laten aanvoelen. Maar het maakt mijn handen net lekker zacht, glad en gehydrateerd. Voor mij is dit echt de perfect handcrème!

Yes, I’m big fan from the cashmere comfort line! I love all the products! And you really can create a little spa feeling with those products just because the smell is so good! So if you want a smooth, soft and hydrated skin then I only can recommend these products!


Jaaa, ik ben enorme fan van de cashmere comfort lijn! Ik ben dol op alle producten! Hiermee kan je echt een spa gevoel mee creëren omdat de geur zo heerlijk is! Dus als je een gladde, zachte en gehydrateerde huid wenst, dan kan ik enkel deze producten aanraden!

Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

18 thoughts on “Dove derma spa // cashmere comfort

  1. Oehh Dove, love it! Uit je enthousiasme kan ik halen dat t een erg fijne lijn is, nu ben ik ook benieuwd! Super mooie foto’s heb je gemaakt trouwens!
    Liefs,
    Elles

Leave a Reply