Beauty Review

Catrice LE // pulse of purism

When I saw the new limited edition from catrice: pulse of purism, I was directly curious after the glowrizer. Except the glowrizer I also bought another product that got my attention immediately. This product looked way to special not to try. So I also bought a brow stick. I was so curious to try these products. So let’s tell you more about them!


Wanneer ik de nieuwe limited edition van catrice: pulse of purism zag, was ik direct benieuwd geworden naar de glowrizer. Ik kocht buiten dat ook nog een ander product dat mijn aandacht direct trok. Dus buiten de glowrizer kocht ik ook nog de brow stick. Ik was zo benieuwd naar deze twee producten. Dus laat ik je er snel meer over vertellen!

Pure radiance glowrizer 15 ml // €4,99

This a gelprimer with light reflecting pearls. This should give you a pretty glow and cover unevenness. When pumping, the pearls are crushed. Then you get a transparent primer with some little shimmers in. You barely see the shimmers so this primer gives my face a subtle glowy look. It indeed covers some unevenness. So all with all this is a very good primer for under your foundation! And thanks to this primer my foundation stays on his place the whole day! Yes, this is the perfect base, I’m fan!


Dit is een gelprimer met licht reflecterende parels in. Deze moeten je een prachtige glow geven en de oneffenheden coveren. Wanneer je pompt dan breken de parels. Dan krijg je een transparante primer met kleine deeltjes shimmer er in. De shimmers vallen niet zo hard op, dus deze primer geeft mijn gezicht zeker een subtiele glowy look. Het covert inderdaad ook wat oneffenheden . Dus alle met al is dit een zeer goede primer voor onder je foundation. En dankzij deze primer blijft mijn foundation een hele dag op zijn plaats zitten! Ja, dit is echt de perfecte basis voor onder mijn foundation, ik ben fan!

Brow pomade stick // €3,49

This brow stick surprised me in the positive way! First of all I love the golden packaging! It’s so pretty! When I opened it a brown creamy stick came out. The idea behind it is almost the same as from the sothys eyebrow pencil. And till recently that was my favorite… But now this stick is my favorite! For my dark eyebrows is the light brown neutral color perfect! It stays the whole day on his place, so I’m fan! The only negative thing about it is the the tip is too big. For my big eyebrows this is not a problem at all. But if your eyebrows are tinier then is this stick nothing for you. But if you got dark eyebrows that are thicker then this is a fantastic stick for your eyebrows!


Deze brow stick heeft mijn verrast in de positieve zin! Eerst en vooral ben ik dol op de gouden verpakking! Dit vind ik zo mooi! Wanneer ik deze openende kwam er een bruine creamy stick tevoorschijn. Het idee hierachter is bijna hetzelfde zoals het sothys wenkbrauw potlood. En tot kort was dit mijn favoriet… Maar vanaf nu is deze stick mijn nieuwe favoriet! Voor mijn donker wenkbrauwen is deze lichte bruine neutrale kleur perfect! De kleur blijft de hele dag perfect zitten, dus ja ik ben fan! Het enige negatieve hieraan vind ik dat de tip een beetje te dik is. Voor mijn dikkere wenkbrauwen is dit zeker geen probleem. Maar als je dunne wenbrauwen hebt is deze stick zeker niets voor jouw. Dus als je donker, dikke wenkbrauwen hebt dan is deze stick fantastisch voor jouw wenkbrauwen!

So if you’re looking for a good primer or a good eyebrow product, than are these two products for sure something for you! This is a limited edition, so if you are interested than be fast! 🙂


Als je opzoek bent naar een goede primer of een goed wenkbrauw product, dan zijn deze twee producten zeker iets voor jouw! Het is een limited edition, dus als je interesse in een product hebt wees dan snel! 🙂

 Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

24 thoughts on “Catrice LE // pulse of purism”

  1. Ik heb vorige week ook met beide producten in mijn handen gestaan en heb nu spijt dat ik ze niet heb meegenomen. Vooral dat wenkbrauwproduct lijkt me wel wat!

  2. De primer heb ik hier nog niet gespot (komt denk ik ook niet helaas) maar daar ben ik zo benieuwd naar! Hij doet me denken aan mijn primer van Guerlain die helaas op is en ik veel te duur vind 🙁

    1. Klopt die is inderdaad veel te duur… Maar deze is wel een goede budget optie daarvoor 😉

  3. Wauw, die wenkbrauw stick geeft een mooi resultaat zeg! Inderdaad wel jammer van de dikke tip, maar ik ga het zeker eens proberen. X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *