Beauty Review

Action // spa naturals facial treatment system

After my review about the primark facial cleanse and massage brush I was looking for a budget proof one with different speeds. I was using the primark brush everyday, but I was so curious after an electronic one. And that was how I found the spa naturals facial treatment system in the shop action. You only need to add 2x AA batteries. So now that I tested this brush for longer than 2 weeks I will tell you about my experience.


Na mijn review over de primark facial cleanse and massage brush was ik opzoek naar een budget versie maar dan met verschillende snelheden. Ik gebruikte de primark brush elke dag, maar ik was hierdoor enorm benieuwd geworden naar een elektrisch. En die is hoe ik de spa naturals facial treatment system vond in de action. Je hebt alleen maar 2x AA-batterijen nodig. Dus nu dat ik deze brush al langer gebruik dan 2 weken kan ik mijn ervaringen vertellen.

Inside you find the facial spin tool and 2 facial brushes.

If you use it, you first need to wet your face and brush. Then you apply a small amount of your favorite cleansing product on your brush. Gently clean all rhe parts of your face for about 2 minute. After that you must clean the brush, you can clean it with only some water.


Binnenin vind je de reinigingsborstel en 2 opzetborstels.

Voor te gebruiken moet je eerst je gezicht en reinigingsborstel nat maken. Dan breng je een beetje van je favoriete gezichtsreiniger aan op de borstel. Reinig voorzichtig alle delen van je gezicht voor ongeveer 2 minuten. Hierna moet je zeker de borstel goed reinigen, dit kan je doen door enkel water te gebruiken.

This brush has two speeds namely low and high. I prefer to use the highest speed. Because the lowest is too slow and the highest is not that fast but for me it’s good enough. The brush is not too big so you can easily clean you whole face. This brush is for sure worth it! It’s absolutely a joy to use it! It makes my skin feel so soft and getting rid of all my imperfections. It cleans my face better and preciser than with sometime else.


Deze borstel heeft twee snelheden namelijk low en high. Ik verkies om de hoogste snelheid te gebruiken. Dit omdat de laagste stand te traag is en de hoogste is toch niet zo snel. Maar wel goed genoeg voor mij. De brush is niet zo groot dus je kan gemakkelijk heel je gezicht reinigen. Deze reinigingsborstel is het zeker waart! Het is echt een plezier om deze te gebruiken. Het maakt mijn huid enorm zacht en verminderd mijn ongelijkheden. Het reinigt mijn gezicht zeker en vast beter en preciezer dan iets anders!

I really love this brush! It cleans my face good and is easy to use. But I prefer that the speed high would be higher. But hey that’s just me. For the rest is this brush so good and very budget proof.

You can find the spa naturals facial treatment system in the shop action and the price is only €8.95.


Ik hou echt van deze reinigingsborstel! Het reinigt mijn gezicht goed en is makkelijk te gebruiken. Maar ik verkies toch een hoger snelheid voor high. Maar dit is niet echt een nadeel. Want voor de rest is deze brush goed en zeer budget proef!

Je kan deze spa naturals facial treatment system vinden in de action en de prijs is slechts €8.95.

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.

20 thoughts on “Action // spa naturals facial treatment system”

  1. Wauw wat gaaf dat hij dus goed werkt. De meeste van dit soort borstels zijn echt veel duurder. Ik zie dat ik ook even bij de action langs moet dus!

    1. Ja klopt meestal zijn ze veel te duur maar deze is zeker fijn en zeer budget proef!

  2. Wow, bedankt voor dit artikel! Als ik in de Action ben ga ik deze hopelijk niet vergeten te kopen. Wil al zo lang zo’n ding en voor 9 euro zeker de moeite waard om eens te proberen of het voor mij ook iets is.

    1. Ja als je opzoek bent naar een budget proef gezichtsreiniger dan is deze zeker enorm fijn!

  3. Ik zag hem laatst ook staan en was er zeker benieuwd naar! Ik denk dat ik hem maar eens ga halen, want ook de prijs vind ik het zeker eens het proberen waard !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *