Beauty Review

Abidis // abipurify balance

Wist je dat in de zomer door de verhoging van de temperatuur een vette huid extra aandacht nodig heeft? De talgklieren gaan harder werken waardoor de poriën wijder worden. Door te zweten is er ook meer risico voor een ontsteking dus ook meer kans op uitslag… En als je een vette huid hebt wil je dit absoluut vermijden, zeker in de zomer! Een vette huid heeft dagelijks hygiëne nodig zodat ontstekingen vermeden kunnen worden. Het beste wat je kan doen is producten gebruiken die geschikt zijn voor jouw huidtype. En over de abipurify balance lijn van abidis heb ik veel positieve reacties ontvangen na mijn eerder artikel over de abidis abi complex plus behandeling. Iedereen dat een reactie had achtergelaten of een mail had gestuurd was hiermee van zijn acne afgeholpen of had hiermee veel verbetering. De abipurify balance lijn voor een vette huid bevat een serum en een crème gel.
 

Sebum reducer

Deze lichte crèmegel  breng je in de ochtend aan op een gereinigde huid. Deze crème zorgt er vooral voor dat in de loop van de dag je huid mat wordt. Ook laat deze de poriën minder hard opvallen. Als je last hebt van verwijde poriën zal je al direct resultaat zien. Want je huid ziet er na afloop enorm gaaf en gezond uit. Je poriën worden dus kleiner en er gaat minder talg worden aangemaakt.

Bio performance refiner

Dit serum moet je ‘s avond op een gereinigde huid in masseren. Dit serum zorgt er voor dat je huid mat wordt en een betere uitstraling zal hebben. Het verminderd de imperfecties waarmee een vette huid te maken heeft. Het serum voelt enorm fijn en fris aan. Het trekt makkelijk in mijn huid en heeft ook een aangename geur!
Als je een vette huid hebt zullen deze producten je goed bevallen! In de ochtend gebruik je sebum reducer en ‘s avond de bio performance refiner. Je hebt snel resultaat met deze producten, je vette huid zal plaats maken voor een gezonde en gaaf uitziende huid. Deze lijn is echt een must try als je een vette/acne huid hebt. Abidis heeft ook voor alle andere huidtypes aangepaste producten. In de toekomst zal ik hierover ook meer vertellen. Want het is echt belangrijk dat je voor jouw huidtype de juiste producten gebruikt!
 Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

30 thoughts on “Abidis // abipurify balance”

 1. Zelf heb ik geen last van een vette huid of acne, dus zou ik niet veel baat hebben bij deze lijn. Het ziet er wel heel goed uit!

  1. Dankjewel voor jouw reactie!
   En een goede huidverzorging is zeker heel belangrijk. In de toekomst ga ik hierop ook nog iets dieper op in. 😉

  1. Thanks en dan komt er snel zeker meer info over de producten voor de droge huid! 😉

 2. Mooi merk! Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar ben net iets anders aan het testen dat ik via een blog tegenkwam. Deze deze bewaar ik even 🙂

 3. Van dit merk had ik echt nog nooit gehoord! 🙂 Ziet er heel mooi en veelbelovend uit. Ik heb niet echt een vette huid, dus het is misschien niet direct voor mij. Maar ik kan het zeker aanraden aan andere mensen 🙂

 4. Wat fijn dat dit perfect is voor mensen met acne. Ik moet zeggen dat ik juist met warm weer geen last heb van mijn vettige huid. Ik was 5 weken in Panama en heb daar helemaal niks aan producten gebruikt. Ik heb nog nooit zo’n zachte stralende huid gehad… 🙂

  1. Ooh, zalig! Hopelijk kan je nog een hele tijd nagenieten van een stralende huid! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *