Beauty,  Review

Yves rocher: sebo végétal

Als jij mijn blog al langer volgt, dan weet je misschien dat ik fan ben van de producten van Yves Rocher! Het merk in het algemeen vind ik fantastisch! De producten bevatten plantaardige werkstoffen én alle producten zijn dierenproef vrij! En dat is nog niet alles, want bescherming van het milieu staat bij hun ook nog eens centraal! Top toch?! En deze keer heb ik weer eens een leuke review voor jullie! Zeker als je een gemengde of vette huid hebt, dan je heel blij zijn met deze review! Want dan zijn deze gelcrème & reinigingsgel ideaal voor jouw huidtype!

Sebo végétal – perfectionerende gelcrème – 50 ml – €14,90

De gelcème moet de poriën vernauwen, matteren en de huidstructuur verfijnen. Hierin zit oa. het balansherstellende poeder van moerasrozemarijn. Deze gelcrème voelt heerlijk luchtig aan en heeft een aangename geur. Deze voelt aangenaam aan om aan te brengen en je merkt direct dat deze je huid zacht maakt. Maar buiten dat geeft deze inderdaad direct dat matterende effect, mijn huid voelde zo goed als niet meer vet aan. De crème trekt ook zeer snel in. Maar buiten dat matterende effect merkte ik wel dat deze toch nog genoeg verzorging gaf aan mijn huid. Als je huidtype gecombineerd is, dan ga je deze sowieso geweldig vinden! Maar ook voor een vette huid is deze heel fijn. Of beter gezegd dat heb ik toch gehoord dat mensen met een vette huid ook veel baat hebben bij deze crème. Maar over het algemeen ben ik eigenlijk altijd wel tevreden van de crèmes van yves rocher! Dus opzoek naar een fijne crème dat qua prijs ook goed zit? Ja, dan moet je een kijkje nemen bij yves rocher!

Sebo végétal – zuiverende reinigingsgel – 125ml – €7,90

Deze reinigingsgel moet de huid optimaal reinigen en alle onzuiverheden en make-uprestjes verwijderen. In de gel zit oa. baikalpoeder, dit moet de talgproductie reguleren en voorkomen dat de huid gaat glimmen. Je mag deze zowel ‘s morgens en ‘s avonds gebruiken. De verpakking hiervan bevat in vergelijking met de vorige 25% minder plastic, dus dat is wel mooi dat ze ook hieraan denken! De reinigingsgel zelf voelt heerlijk fris aan en ruikt ook lekker fris. Deze reinigt mijn huid zeer goed zonder deze uit te drogen. Dus ik ben er zeer tevreden van, het is een doeltreffend product dat fijn in gebruik is!

Conclusie:

Voor een gecombineerde tot vette huid zijn deze producten top! Heb je eerder een gevoelige, droge of… huid? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van yves rocher, want voor ieder huidtype hebben ze natuurlijk aangepaste producten! Ik ben over het algemeen altijd wel tevreden van yves rocher hun producten. En je kan deze makkelijk online bestellen & meestal hebben ze ook nog eens fijne kortingen en goede deals!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.