Beauty,  Review

Yves rocher: sebo pure anti-puistjes + masker

Af en toe heb ik last van onzuiverheden… Die puistje komen dan natuurlijk altijd tevoorschijn op de slechts timing ooit. Is er eigenlijk wel een goede timing hiervoor? I don’t think so. 😉 Maar je snap wat ik wil zeggen, meestal op een belangrijk moment krijg je ze dan, en dan wil je zo snel als ze verschenen zijn dat ze terug weg zijn. En de laatste tijd heb ik hiervoor twee producten uitgetest van de sebo pure végétal lijn van yves rocher. Een specifieke sos-anti puistjes product en het andere is een diepreinigend houtskool masker.

S.O.S. anti-puistjes – 10ml – €13,90

Deze sos anti puistjes bevat een balansherstellende poeder van moerasrozemarijn en salicylzuur om zo onzuiverheden te bestrijden. Je mag dit product maximaal 3 keer lokaal op de oneffenheden aanbrengen op de dag dat ze verschijnen, daarna 2x per dag tot het verdwenen is. Het product komt in een zeer handige verpakking, je kan het makkelijk plaatselijk aanbrengen. Wat ik zelf altijd doe, dat is een beetje van dit product op mijn vinger en dan breng ik dit lokaal aan op de oneffenheden. Het is een transparante bijna onzichtbare formule.

Ik ga het gewoon zeggen… Dit is een wondermiddel tegen puistjes! Als ik dit op tijd aanbreng voor dat de oneffenheid helemaal is doorgekomen, dan stop het ook gewoon. En dan is deze ook snel weg, zeker omdat ik de 1ste dag dit dan 3x aanbreng. Als het een iets hardnekkigere oneffenheid is dat duurt het iets langer, maar dan zie ik deze ook wel vrij snel kleiner worden. Dus voor mij is dit zeker een wondermiddel om snel mijn oneffenheden te laten verdwenen zonder achteraf een litteken of roodheid.

Diepreinigend masker met houtskool – 75ml – €14,50

Dit diepreinigend masker met houtskool moet overtollige talg absorberen, de poriën vernauwen & mee-eters verminderen. Dit masker mag je 1 tot 2 keren per week gebruiken… En het beste van al je moet het slechts 5 minuten laten inwerken. Dus het is zeker een masker dat je even snel kan gebruiken tussendoor. Het voelt goed aan op de huid en droogt een beetje op. Wanneer ik het na 5 afspoel merk ik direct dat mijn huid er matter uitziet. Mijn huid ziet er goed gereinigd uit zonder droog aan te voelen. Het is een fijn masker om snel even op slechts 5 min mijn huid te reinigen en mat te maken. Of het mijn poriën echt vernauwd weet ik niet. Het kan zijn dat dit masker dit wel doet als je het echt 1 tot 2x per week gebruikt. Maar zelf gebruik ik het enkel wanneer ik last heb van onzuiverheden dus eerder 1 tot max 2x per maand. Maar het is zeker een fijn masker!

Conclusie:

Als je (af en toe) last hebt van puistjes is de sos anti-puistjes zeker een wondermiddel als je jouw puistjes snel weg wenst. En het helpt ook om er vanaf te blijven zodat je achteraf geen litteken aan overhoudt! Het masker is fijn om op slechts 5 minuten jouw huid ‘diep’ te reinigen en mat te maken. Dus als je last hebt van (veel) onzuiverheden of zoals mij af en toe dan zijn dit hele fijne producten!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.