Beauty,  Review

Yves Rocher: repair shampoo, conditioner & haarolie

Ik heb zeer moeilijk haar. Mijn haar is redelijk droog, beschadigd, onhandelbaar en ik heb ook nog eens krullen. Ja, zoals ik zei heb ik moeilijk haar… En de perfecte producten vinden is zelfs nog moeilijker. Want ik ben dol op mijn krullen, maar vele producten maken mijn haar te zwaar waardoor er amper nog iets overblijft van mijn krullen… Dus het is zeer moeilijke zoektocht. Vandaar dat ik ook graag nieuwe producten uitprobeer. En deze keer probeer ik de yves rocher nutri-repair haarverzorgingsproducten uit. Deze zouden moeten zorgen voor een voedende en herstellende werking. De producten zijn op basis van jojobaolie en hierin zitten geen parabenen, siliconen en kleurstoffen. Benieuwd hoe deze haarproducten mij bevallen?

Nutri-repair treatment shampoo / €6,90

Deze shampoo heeft een dunne textuur en de geur hiervan is heerlijk, een tikkeltje zoet maar vooral heel nootachtig. Het is een fijne shampoo dat goed schuimt en je zeer makkelijk kan uitspoelen. En het resultaat is heerlijk zacht en glad haar dat zeer luchtig aanvoelt. Ik kan deze shampoo makkelijk zonder conditioner gebruiken omdat deze mijn haar goed verzorgt. En het beste vind ik toch dat deze mijn krullen zoveel goeds aandoet! Echt een top shampoo voor als je droog, beschadigd of krullend haar hebt! Het geeft je haren een prachtige glans en je haar blijft heerlijk luchtig aanvoelen! Een echte topper deze shampoo!

Nutri-repair conditioner / €6,90

De conditioner heeft een dikkere, creamy textuur. Ook deze heeft dezelfde heerlijke geur als de shampoo. Ik gebruik deze conditioner 1 tot 2 keren in de week, dan laat ik deze meestal een 3 tal minuutjes intrekken. Deze conditioner was je er heel makkelijk af, en je voelt direct al dat je haar super zacht is. Ook maakt de conditioner mijn haar helemaal niet zwaar, maar het ziet er wel heerlijk gezond uit! Deze conditioner geeft net dat extra dat mijn haar soms nodig heeft!

Hair repair oil / €10,90

En als ik mijn haar nog eens extra willen verwennen gebruik ik deze olie. Ik gebruik deze meestal 1x in de week of om de twee weken. Deze olie breng je aan op droog haar en laat je zo’n 10 tot 20 minuten inwerken. Daarna was je, je haar goed met shampoo. En als je last hebt van een droge hoofdhuid kan je deze perfect ook gebruiken voor op jouw hoofdhuid. Wel goed uitspoelen achteraf. Deze olie maakt mijn haar heerlijk zacht, glanzend en ook gezond! Dit is echt het perfecte treatment om jouw haar nog eens extra te verwennen!

Links zie je voordat mijn haar gewassen is en rechts wanneer ik de shampoo, conditioner en de olie heb gebruikt. Mijn haar ziet er zoveel beter uit! Het doet vooral heel veel goeds voor mijn krullen! Mijn krullen vallen vele beter! Ook ziet mijn haar er gezonder uit!

Conclusie?

Wat mij betreft zijn deze haarproducten helemaal top! Ik krijg er heerlijk gezond, zacht en glanzend haar van. Ook zorgt het er voor dat mijn haar lekker luchtig valt en mijn krullen beter uitkomen. Zoals ik zei helemaal top! Dit is echt de perfecte lijn voor als je krullend of (zeer) droog haar hebt!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!