Beauty,  Review

Yves rocher: red apple

Ik kan het haast niet geloven het is vandaag al 25 december, kerstmis. Dus ik dacht het perfecte moment om nog snel een leuke kerstcollectie met jullie te delen. Want ik schreef al eerder over de heerlijke kerstcollectie: nuit vanille van Yves Rocher. Maar Yves Rocher heeft nog andere kerstcollecties. Zoals red apple, klinkt heerlijk kerstig toch! Dus laat ik jullie hier snel alles over vertellen!

Bath & shower gel

Red apple is een lekkere een tikkeltje zoete geur dat je direct aan de winter en herfst doet denken. Persoonlijk ben ik toch nog altijd meer fan van de ‘nuit vanille’ geur. Maar red apple is zeker ook helemaal niet slecht! Zeker als je weet dat ik ondertussen deze douche gel al helemaal heb opgebruikt. Want het is een fijne douche gel met een leuk geurtje. Het reinigt de huid goed zonder deze uit te drogen. En achteraf ruik ik nog zeer subtiel de red apple geur, dus de douche gel is zeker al zeer fijn!

Perfumed body lotion

De body lotion ruikt net een beetje zoeter dan de shower gel. De geur is hier meer aanwezig. Maar het blijft een ontspannende, herfst en winter geurtje. Maar of ik het zou aanraden om deze body lotion in de winter te gebruiken? Tja, dat is moeilijk. Aangezien ik het geen fijne body lotion vind. Deze trekt echt niet zo heel goed in de huid in en laat ook een vettig laagje achter, zelfs als je niet al te veel gebruikt. De body lotion heb ik nog niet vaak gebruikt aangezien ik deze echt niet fijn vind. Ok, het maakt mijn huid wel zacht. Maar in de winter heb ik liever een body lotion dat wel goed in de huid trekt en niet zoals deze…

Lip balm – € 1,95

Het laatste product is een lippenbalsem. De geur hiervan is totaal anders dan van de shower gel en lotion. Ik vind persoonlijk de geur van de lippenbalsem het lekkerste van de 3 producten… Maar buiten dat is dit ook gewoon mijn favoriet! Het is een zeer fijne lippenbalsem, dat goed ruikt en mijn lippen goed gehydrateerd en zacht laat aanvoelen. Ik gebruik deze bijna dagelijks omdat ik het een top lippenbalsem vind voor tijdens de herfst en winter! Dus dit product is zeker en vast mijn favoriet van deze lijn!

Conclusie?

Ik blijf nog altijd meer fan van de ‘nuit vanille’ lijn van Yves Rocher, maar dit is persoonlijk. Het is zeker geen slecht geur! En de lippenbalsem hiervan vind ik top! Ook de shower gel is zeer fijn. Enkel de body lotion vind ik toch het minste aangezien deze toch niet zo goed in de huid trekt. Maar buiten dat vind ik het wel een leuke lijn, dat een geweldige verpakking heeft gekregen. Ik heb zelf de productjes in een mini verpakking (50 ml). En dit is zeker erg leuk om als cadeautje te geven en krijgen als een leuk extraatje! De prijzen van de mini producten starten vanaf €1,50. En je hebt ook speciale cadeau setjes dat leuk zijn aangekleed.

Ik wil jullie alvast een prachtige kerstperiode toewensen! Dat je omringt bent met mensen die je graag ziet en dat je een fijne feestdagen periode tegemoet gaat!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.