Beauty,  Review

Yves rocher: radiant lip crayon

Ik ben dol op lipproducten, ik heb er ook zeer veel in bijna alle kleuren van zwart tot fel roze en van paars tot blauw. Ik moet het nu eenmaal bekennen, ik ben een beetje verslaafd aan leuke lipkleurtjes… Natuurlijk is de kwaliteit van niet alle kleuren even goed, dus ik ben altijd opzoek naar leuke lipproducten dat heel fijn zijn. En ik denk dat ik ze gevonden heb… Deze lip crayons zijn heerlijk creamy en droge vooral de lippen niet uit! Ook zien deze er perfect uit voor elke dag… Dus laat ik je snel meer vertellen over deze lip crayons, want ik heb namelijk 3 kleuren dat ik jullie kan laten zien.

Rouge flamboyant

Een rode kleur mag natuurlijk niet ontbreken, ik ben er zelf dol op. En je kan dit zien aan bovenstaande foto… Ik had deze rode lip crayon al enkele keren gebruikt en toen kwam ik er achter dat ik er nog geen foto’s van gemaakt had…. Oopsie, ik was net iets te enthousiast over deze kleur! Het is namelijk een hele mooie rode klassieke kleur, waar je niets verkeerd mee kan doen! Deze brengt heel vlotjes aan net zoals een lippenbalsem. Het potlood werkt ook zeer precies, dus dit is een rode kleur waar je geen ‘foutjes’ mee kan maken.

Rose somptueux

Dit is een heerlijke felle roze kleur met een blauwe ondertoon. Het is echt een heerlijk flashy kleurtje, dat perfect is voor in de zomer! Het is een gewaagde kleur, maar oh zo leuk voor een feestje of festival! Of zelfs gewoon voor everyday om je dag wat meer kleur te geven! Want door dat deze wat glossy is maakt het deze felle kleur toch net iets meer draagbaar. De felle roze kleur krijg je direct na slechts 1 laagje!

 

Rose sorbet

Rose sorbet is in vergelijking met rose somptueux eerder een zacht, lief draagbaar licht roos kleurtje. Deze is echt perfect om je lippen wat extra in the picture te zetten met een niet zo opvallende kleur. Ik vind het zelf een hele mooie, draagbare kleur dat perfect is voor elke gelegenheid! Wel vond ik dat deze iets minder glossy is dan de andere, ik vind dat deze eerder semi mat, semi glossy is.

Nog eens de swatches van alle 3 de kleuren op een rijtje. Zoals je kan zien is de pigmentatie van deze ineens, vooral bij de rode en de felle roze kleur zie je ook goed dat deze heel glossy zijn.

Conclusie?

Deze radiant lip crayons zijn top! Ze brengen heel makkelijk aan, hebben een geweldige pigmentatie en geven een mooi glossy effect! Op de lippen voelen ze aan zoals een lippenbalsem, heerlijk zacht dus! Deze crayons verzorgen mijn lippen ook heel goed dus win win. Want ze zien er met deze kleurtjes geweldig uit en worden ook nog eens heerlijk zacht! Het potlood kan je ook nog eens naar boven draaien. Na een drankje of snack moet je deze wel bijwerken, maar dit gaat gelukkig wel heel vlotjes!

Ik vind alle 3 de kleuren stuk voor stuk prachtig! Rose sorbet is het perfecte everyday kleurtje, maar ook de andere twee kunnen dit perfect zijn. Het is maar wat jij mooi vind! 🙂 Mijn persoonlijke favoriete van deze 3 is natuurlijk de prachtige rode kleur! Deze lip crayon zijn gewoon top! Ik ga deze zeer nog vaak gebruiken om mijn lippen een mooi kleurtje te geven!

De radiant lip crayons van Yves rocher kosten €13,90, maar zoals je weet is er bij Yves rocher vaak korting.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.