Beauty,  Review

Yves rocher: monoï de tahiti olie

Ik heb een haat liefdes verhouding met een olie voor het lichaam. Meestal laten ze een olie laagje achter en daar ben ik niet zo’n fan van… Maar ik blijf een blogger dus kan ik het niet laten om nieuwe producten uit te proberen… Dus ik moest deze monoï de tahiti olie van yves rocher wel uit proberen. Aangezien dit niet enkel een olie is voor alleen maar jouw lichaam maar voor zoveel meer…

Deze olie wordt omschreven als een wonderolie met een exotisch parfum. Je kan deze op vele manieren gebruiken: als haarmasker of serum, in bad, als olie, om je bruine kleur langer te houden,… Ja je leest het goed deze olie is multifunctioneel! Ik heb het nog niet geprobeerd als haarmasker wel als serum. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om je haren te laten stralen. Maar ik gebruik deze heerlijke olie vooral voor mijn huid.

Laat ik beginnen met de geur hiervan, mmm echt een paradijs geur! Deze olie ruikt echt goddelijk goed! Geur is natuurlijk iets persoonlijk maar de geur geeft je wel direct een zomergevoel! De olie aanbrengen vind ik persoonlijk niet zo fijn. Zoals je ziet op de foto hierboven komt de olie uit een grote opening. Daardoor is het moeilijk om deze te doseren en moet je wel voorzichtig zijn. Want voor je het weet neem je te veel of mors je… Maar als je voorzichtig bent en de juiste hoeveelheid hebt, is het heel makkelijk om deze olie uit te smeren. De olie voelt goed aan en laat zeker geen plakkerig laagje achter op de huid. Het laat je huid eerder mooi glanzen en zacht aanvoelen. De geur en mooie glans hiervan blijf je ook gedurende dag subtiel ruiken en zien!

Conclusie:

Ja, deze olie van Yves Rocher is echt een toppertje! De geur is heerlijk, de olie voelt goed aan, maakt mijn huid zacht en laat deze prachtig glanzen. En… het is een multifunctioneel product! Ik gebruik hetzelf als olie voor mijn huid te verwennen maar je kan het prima gebruiken voor in je bad, voor je haar,… En Yves Rocher beweerd ook dat deze olie jouw bruine kleur langer moet houden. Dus in de zomer ga ik deze olie zeker vaak gebruiken en dan maar hopen dat mijn bruine kleuren iets langer zal blijven! Zo niets dan voordelen aan deze geweldige olie. Maar er is ook een klein nadeel… Ja, het is niet makkelijk om deze te doseren door de grote opening hiervan. Dus voorzichtig zijn is de boodschap.

Deze overheerlijk wonderolie van Yves Rocher, monoï de tahiti olie kost €12,90 voor 100ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.