Beauty,  Review

Yves Rocher: kerstcollectie ’18 Nuit Vanille

Dinsdag mocht ik naar een heel leuk event van Yves Rocher dat volledig in het teken van kerstmis stond. Het was een hele gezellige avond, waardoor ik echt al uitkijk naar kerstmis! En iets wat bij kerstmis hoort… Dat zijn natuurlijk speciale kerstcollecties. En Yves Rocher heeft dit zeker goed begrepen. Want voor de kerstperiode kan je hier een leuke adventskalender vinden en ook enkele goed ruikende kerst collecties. EĆ©n van deze lekkere collecties is ‘nuit vanille’. Een hele leuk naam voor producten dat heerlijk ruiken en je zeker naar kerst gaan doen verlangen! Ik ga jullie meer vertellen over de geurkaars, highlighter touch, eau de toilette & doucheolie van deze ‘nuit vanille’ lijn…

Nuit vanille

Deze geur wordt omschreven als een warme geur dat je helpt ontspannen. De geur is samengesteld met de zoete geurnoten van vanille, bergamot, jasmijnbloesem en cederhout. Al de producten zitten in prachtige, stijlvolle verpakkingen dat helemaal passen bij kerst! Ik ben alvast helemaal fan van de heerlijke vanille geur van de producten en de prachtige uitziende verpakkingen!

Geurkaars: ā‚¬ 14,90

De geurkaars ziet er heel mooi uit, ook door de subtiele gouden accenten. Direct wanneer je deze uit het doosje haalt komt de heerlijke geur tevoorschijn. De geur is vrij aanwezig, waardoor ook heel je kamer lekker zoet naar vanille zal ruiken. Dit is echt de perfecte geurkaars voor tijdens een koude dag wanneer je lekker warm ‘s avonds binnen zit. Het is heerlijk ontspannende geur, het is echt genieten wanneer deze kaars brand! Vanaf eind november/begin december ben ik er zeker van dat deze kaars standaard ‘s avonds zal branden zodat het huis heerlijk gaat ruiken en ook omdat de geur me doet verlangen naar de kerstperiode. šŸ˜‰

Highlighter touch: ā‚¬ 3,95

Dit is een vloeibare highlighter geschikt voor het gezicht en de nek. Iets wat leuk is, is dat de make-up producten dat van deze kerstlijn zijn ook dezelfde goede geur moeten hebben. Of dit waar is weet ik eigenlijk niet echt, want ik vind niet dat deze highlighter naar vanille ruikt. Maar goed dat is ook niet iets wat ik verwacht van een glow product. šŸ˜‰Ā  Deze highlighter is zo samengesteld dat deze moet samensmelten met de eigen kleur van je huid, wat zal zorgen voor een mooie en stralende teint. Dus bij iedereen zal de highlighter er anders gaan uitzien. Maar wat deze sowieso doet, is je een mooie gouden gloed geven. Ik merk ook dat deze perfect samensmelt met mijn huid en het echt een prachtige, stralende glow geeft! Nog een plus punt hieraan is: de klein verpakking dat je makkelijk kan meenemen, zodat je ieder moment jouw glow kan bijwerken!

Zakje met Eau de Toilette & Doucheolie: ā‚¬ 22,90

In dit prachtige witte zakje met gouden details zitten ook twee even mooie producten… Een eau de toilette & perfumed shower oil.

Laten we beginnen met de eau de toilette. De flacon is elegant, niet te veel poespas. Gewoon een mooie, strakke flacon. De geur is lekker speels maar ook een tikkeltje zwoel. Maar zeker niet te veel want het blijft vooral een vanille geur. Je ruikt de vanille heel goed en ook ruik ik nog iets bloemig in het begin, de jasmijnbloesem. En na wat tijd wordt de geur ook iets houtachtig. Het is een heerlijke geur, en als ik deze opheb kan ik echt niet stoppen met snuffelen aan mijn polsen. šŸ˜‰ Ik ben dol op deze geur, het is echt een soort van kerst geurtje. Maar ze hebben deze parfum zo goed ontwikkeld dat je deze gewoon perfect tijdens de herfst en winter kan dragen. Dus je zal lekker naar vanille ruiken door dit leuke geurtje. De geur blijft ook zeer goed hangen.

De doucheolie ruikt iets subtiele dan de eau de toilette, de geur is een beetje meer houtachtig en bloemig. De douche gel zelf is heel fijn om te gebruiken. Het ruikt lekker, schuimt goed en droogt de huid ook niet uit. Hierin zit trouwens zoete amandel olie, vandaar dat het je huid achteraf zacht laat aanvoelen. Het is een zalige doucheolie voor de herfst en winter, alles zit goed het voedt de huid en heeft een lekkere herfst/winter geur. Na deze te gebruiken ruik je achteraf de geur nog heel subtiel. Dus in combinatie met de parfum zal je heerlijk ruiken.

Conclusie:

Ik vind dit persoonlijk al Ć©Ć©n van de leukste kerstcollectie ooit! Dit vanwege de prachtige verpakkingen en de heerlijke geur! En natuurlijk omdat de producten ook zeer fijn werken. Als je eens in de buurt bent van een Yves Rocher winkel moet je zeker deze collectie eens bekijken en aan snuffelen… Ik ben er zeker van dat je direct verkocht hieraan zal worden. šŸ˜‰ Het is ook een leuke collectie als cadeautje onder de kerstboom… Benieuwd naar meer reviews van Yves Rocher producten? Hier kan je al mijn eerdere reviews terug vinden.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

ā€“ instagram

ā€“ youtube

ā€“ facebook

ā€“ bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.