Beauty,  Review

Yves rocher: hydra végétal 24h intense hydrating gel cream

Ik heb een gemend huidtype. Maar ik merk wel dat in de winter mijn huid altijd iets droger wordt. Dus in de winter heeft mijn huid echt nood aan een goede hydraterende dag crème. Ik heb er al verschillende getest en deze keer wou ik hydra végétal van Yves Rocher proberen. Dit is een 24h intensieve hydraterende gelcrème dat de huid hydrateert en hersteld. Perfect voor een normale en gecombineerd huidtype!

Waarom hydra végétal?

Hierin zitten geen parabenen, minerale olie of kleurstof. Wat hier wel inzit is onder andere ahornsap en blauwe agave. Dit zorgt voor een stevigere en stralendere huid, ook zorgen deze er voor dat je huid het vocht vast houdt. De gel crème beloofd ook om de huid 24h lang te hydrateren. Je kan deze crème zowel ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengen. Zelf gebruik ik deze alleen in de ochtend.

Gel crème?

De crème voelt inderdaad een beetje aan als een gel. Maar ik vind dat het toch meer een crème structuur heeft. Deze crème laat zich heel goed uitsmeren en trekt snel in. Deze ruikt zeker niet onaangenaam maar eerder een tikkeltje fris. Het enige nadeel vind ik toch dat deze dagcrème in een glazen potje zit. Het ziet er wel super mooi uit, maar zelf vind ik dit niet zo hygiënische dat ik er altijd met mijn vinger in moet.

Resultaat?

Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe bevalt deze crème? Ik test deze nu al een tijdje uit vanaf eind zomer. Toen merkte ik wel dat deze crème niet ideaal was en mijn huid net vettigere maakte. Maar naargelang het kouder en kouder werd was deze crème wel mijn redder in nood! Het is een hele fijne crème dat goed in de huid intrekt. Deze voedt mijn huid enorm goed, en maakt deze lekker zacht. Voor mij is dit een top crème om te gebruiken tijdens de winter! Want in de winter heb ik normaal last van vervelende droge plekken/velletjes en dankzij deze crème heb ik hiervan gelukkig niet zo veel last! Dus als je een normale/gecombineerde huid hebt dat soms wat extra hydratatie kan gebruiken is deze echt een aanrader! Heb je eerder een vette of droge huid, zou ik deze niet aanraden. Wat ik zelf nog een pluspunt vind, is dat ik hier zeer lang mee toekom! Ik ben deze beginnen te gebruiken elke ochtend begin september en er zit zeker nog aardig wat in. Ik schat dat ik hiermee nog toekom tot eind januari.

Yves rocher hydra végétal 24h intense hydrating gel cream bevat 50ml en kost €13,90. Maar Yves Rocher heeft altijd wel korting in de winkel & op de webshop dus waarschijnlijk kan je deze wel scoren voor minder!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!