Beauty,  Review

Yves rocher: kokosnoot budgettoppers

Ik ben echt dol op kokos! De smaak de geur, mmm ik hou er echt van! En natuurlijk ben ik ook dol op producten dat heerlijk naar kokos ruiken…. Ik was eerst niet van plan om over deze lippenbalsem en handcrème van yves rocher een review te schrijven… Maar vanwege de heerlijke geur en top werking, moest ik hier toch wel iets over schrijven! Want ik kan alvast zeggen dat deze producten budget toppers zijn!

Coconut sensual hand cream

Van de handcrèmes van Yves Rocher ben ik over het algemeen enorm tevreden! Ze werken allemaal even goed enkel de geur is iets anders. En deze ruikt natuurlijk lekker tropisch naar kokos! De handcrème heeft een zeer handig formaat om met jouw mee te nemen. Je kan makkelijk tussendoor even jouw handen hiermee in smeren aangezien deze crème zo goed als direct in de huid intrekt. En deze crème verzorgt je handen perfect en maakt ze lekker zacht! En het beste van al… Achteraf ruiken ze nog subtiel maar zeer lekker naar kokos.

Coconut lip balm

De lippenbalsem voelt enorm zacht en heerlijk aan op de lippen. Het maakt mijn lippen heerlijk zacht en laat deze goed aanvoelen! En de geur hiervan, mmm echt geweldig zeker als je dol bent op kokos! 😉 Deze lippenbalsem werkt echt perfect en doet alles wat een goede lippenbalsem moet doen! Zeker een toppertje!

Conclusie:

Beide producten werken mega fijn! De handcrème is zeer handig, trekt snel in en verzorgd je handen goed. De lippenbalsem doet wat een goede lippenbalsem moet doen. Dus het zijn beide top producten! Zeker voor de kokos liefhebbers onder ons zat je hartje sneller gaan slaan wanneer je deze heerlijke producten gebruikt!

Ik vind ze beide budget toppers waarmee je een lange tijd toe komt! De handcrème bevat 30ml en kost €2,95 en de lippenbalsem heeft een lieve prijs van €1,95.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.