Beauty,  Review

Yves rocher | anti-pollution shampoo & conditioner

We worden dagelijks aan vervuiling blootgesteld denk aan: uitlaatgassen, roken, vervuilende deeltjes, regen,… Het is haast onmogelijk om je hiertegen te besmeren. En om je toch een handje te helpen komt deze anti-pollution lijn van yves rocher als geroepen. Deze lijn moet helpen om je hoofdhuid en haar te beschermen, verzorgen en te zuiveren van deze afvalstoffen. Het moet als het ware een schild over jouw lokken leggen om het te beschermen tegen de vervuilde deeltjes… Ik was benieuwd hiernaar dus ik heb de shampoo en conditioner van de anti-pollution lijn uitgeprobeerd.

Anti-pollution micellaire detox shampoo – €5,90

Deze lijn is geschikt voor alle haartypes en is vrij van siliconen, kleurstoffen en parabenen. De volledige lijn bevat trouwens extract van moringa zaden en alle product zijn ook nog eens vegan! Deze shampoo is een micellaire shampoo. Dat betekend dus dat deze shampoo micellen bevat dat als een magneet werken en zo onzuiverheden en talg aantrekken. Dus met deze shampoo moeten alle resten vervuiling uit je lokken verwijderd worden. Wat me direct opviel aan deze shampoo is de heerlijke geur hiervan! Vooral in de ochtend geeft de geur me direct een oppepper. Buiten dit is de shampoo ook zeer vloeibaar en heb ik er niet zo veel van nodig. Ik merkte wel dat deze minder schuimt dan een ‘normale’ shampoo. Maar dat minder schuimen betekend niet dat deze niet goed reinigt, integendeel want met een beetje hiervan kan ik perfect mijn lokken reinigen van ‘al de vuiligheid’.

Anti-pollution conditioner – €5,90

Dit is toch wel een speciale conditioner. Je gebruikt dus eerst de shampoo en deze zorgt dat alle vuiligheid uit je lokken gaan, en deze conditioner moet er voor zorgen dat het voor die vuilheid moeilijk wordt om in je haar te hechten. Het is makkelijk om deze aan te brengen en net zoals bij de shampoo heb je hiervan ook niet veel nodig. De conditioner zorgt er vooral voor dat mijn haar zacht wordt en heel mooi gaat glanzen.

Conclusie:

Of deze lijn echt helpt om er voor te zorgen dat vuiligheid minder snel hecht aan jouw haar weet ik niet. Maar het is wel een fijn setje om jouw haren mee te wassen. Het ruikt enorm goed, is makkelijk om te verdelen en van beide producten heb je niet veel nodig. Ze reinigen mijn haren goed en laat deze er mooi, zacht en glanzend uitzien. Dus dit is gewoon een zeer fijne shampoo en conditioner dat ik zeker eens opnieuw wil kopen!

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.