Review

Yves rocher: sneller bruin met sun vitamins?

Een goede 2 jaar geleden schreef ik een review over de Yves Rocher zonneproducten. Hierbij zei ik ook altijd iets over sun vitamins. Nu 2 jaar later heb ik deze eindelijk uitgetest. En zeg nu zelf deze geweldige, warme maar vooral zonnige zomer in België is toch perfect om deze uit te proberen. Dus ben je benieuwd hoe deze supplementen werken en of ze werkelijk zorgen voor een snellere bruine kleur? Lees dan snel verder…

Hoe gebruiken?

Je neemt 2 capsules per dag met een glas water hiervan in. Voor een optimaal effect van deze vitamine kan je hiermee al beginnen 1 tot 2 weken voordat je op vakantie vertrekt. Of nu dat het zo’n goed weer is in België kan je hier al direct mee starten! Je moet zeker niet op vakantie gaan om deze te kunnen nemen! Deze vervangen wel jouw zonnecrème niet, dus blijf je zeker altijd goed insmeren!

Wat doet het eigenlijk?

Maar als het je zonnecrème niet vervangt, wat doet het dan eigenlijk? Deze sun vitamins zijn een voedingssupplement dat helpen om de huid voor te bereidend op de zon, en het optimaliseren en verlengen van jouw bruine kleur. Deze capsules bevatten een sterke concentratie werkstoffen zoals koper: dit draagt bij aan de natuurlijke bruining, vitamine A & zink: helpen de huid gezond te houden, antioxidanten concentraat, vitamine E & selenium: beschermen de huidcellen tegen oxidatieve stress (kan optreden als gevolg van blootstelling aan de zon.)

Werkt het?

Ik heb deze vitamines deze zomer uitgetest, ik ben iemand dat normaal moeilijk bruint en ongeacht hoe vaak ik mij insmeer toch soms lichtjes verbrandt. Maar nu dat ik klaar ben met deze kuur, ben ik hiervan wel overtuigd. Natuurlijk verschilt het resultaat van persoon tot persoon. Maar ik merkte vooral dat ik nu een beetje licht gebruind ben, en dat is voor mij heel wat! Ook had ik deze keer geen probleem dat ik verbrand werd, en als ik toch lichtjes verbrand was had ik er amper last van en was het direct verdwenen.

Hierin zitten 30 capsules, dus dit is perfect voor 15 dagen. Als je het mij vraagt, is dit een perfecte kuur om elk jaar tijdens de zomer te doen. Je moet hiervoor zelfs niet meer op vakantie gaan aangezien het weer in België ook geweldig is (deze zomer toch)! 😉 Dus al je sneller een bruiner kleurtje en je huidcellen wilt beschermen zijn deze vitamine perfect, ze werken verbazingwekkend goed! Onthoud wel dat je, je nog altijd goed en regelmatig moet insmeren met zonnecrème!

Prijs: Een doosje sun vitamins van yves rocher met 30 capsules kost €23,90 en is bij yves rocher online een best seller! Dus ik ben zeker niet de enige dat hiervan fan is! Yves rocher heeft regelmatig ook speciale promoties, dus met wat geluk kan je deze supplementen ook goedkoper scoren!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.