Youtube

Youtube: welke (vitamine) supplementen neem ik?

Het is weer zaterdag, en dit betekend een nieuwe youtube video! Ok, ok ik weet het vorige week is er geen video online gekomen… Maar ik moet er terug helemaal inkomen, en heel het youtube wereldje terug helemaal ontdekken. Maar vanaf nu is er dus wel elke zaterdag een video en ik hoop dat ze elke keer beter en beter zullen worden. Voor deze keer heb ik iets special… Ik ga namelijk laten zien welke (vitamine) supplementen ik neem als vegetariër. Ik ben al 7 jaar vegetarisch (dus geen vlees en vis). Maar pas sinds kort doen ik regelmatig een bloedonderzoek om te zien of ik geen te korten heb. Ik had dit veel eerder moeten doen, dus als je vegan of veggie bent is dit zeer belangrijk om te doen. Want wij lopen meer risico op te korten! Buiten die extra supplementen dat ik laat zien zitten er ook enkel interessante dingen tussen voor een detox of voor jouw huid of… Veel kijkplezier!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

4 Comments

 • Vanessa

  Interessant om te zien. Ik had er niet bij stilgestaan dat je als vegetariër zoveel voedingssupplementen moet bijnemen. Ik neem er ook een paar: cranberry, magnesium, vitamine C en D.

  • MissPrettiness

   Thanks, en als vegetariër moet je inderdaad goed oppassen dat je geen te korten hebt! 🙂
   En ik vind het ook leuk om te weten wat andere nemen, thanks for sharing! 🙂

 • Babs

  Goed dat je het zegt, ik moet ook weer hoognodig vitamine D in nemen. Weinig zon en met al die SPF komt er weinig zon op je huid.

  • MissPrettiness

   Ja klopt helemaal! Vele denken dat ze genoeg vitamine D binnen krijgen maar soms is dit helemaal niet het geval!

Leave a Reply

Your email address will not be published.