Youtube

Youtube: wat kocht ik voor €50 bij nivea?

Een twee tal weken geleden zag ik dat er zeer goede deals waren, bij de webshop van nivea. Ik bestelde voor iets meer dan €50 aan producten. En na heel wat problemen om dit pakketje te ontvangen is het eindelijk toegekomen! Ben je benieuwd wat je allemaal kan kopen bij nivea online voor €50? Want ik ga je alvast zeggen dat het aardig wat is en dat ik ook nog eens enkele producten gratis kreeg! Hoe leuk is dit! En vergeet je zeker niet te abonneren want elke week komt er in het weekend een nieuwe video online, en wie weet binnenkort zelfs meer!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

2 Comments

 • Vanessa

  Leuke video! Ik had er nog niet bij stilgestaan dat NIVEA ook een webshop heeft. Meestal koop ik hun producten gewoon in het Kruidvat. Ik vind de NIVEA zonnecrèmes heel fijn, maar net als jou vergeet ik vaak te smeren tot ik zo rood als een kreeft zie. De micellaire reinigingsdoekjes gebruik ik iedere dag en ik vind ze ontzettend fijn. Ben benieuwd naar het douche schuim!

  • MissPrettiness

   Ja ik eigenlijk ook, behalve als er online goede deals zijn! 😉
   Ja, een erge eigenschap he! Bij mij is het ook elke keer opnieuw dat ik zo rood zie!
   En het douche schuim vind ik echt heerlijk ook de geur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.