Events

Win // tickets voor tomorrowland!

Als ik aan de zomer denk dan denk ik vooral aan zon, strand en natuurlijk festivals. Mijn favoriete festival is natuurlijk tomorrowland. Maar om hiervoor tickets te kunnen bemachtigen dat is al een madness…. En misschien heb jij jammer genoeg geen tickets voor dit jaar kunnen bemachtigen? Geen probleem ik heb namelijk super leuk nieuws voor jullie. Dankzij absolut vodka mag ik namelijk 5 tickets weggeven voor tomorrowland! How awesome is this? Dus lees snel verder als je voor de absolut(e) madness wilt gaan!

Het is eigenlijk heel simpel via deze link (  abso.lt/elke ) kan je meedoen om een ticket te kunnen bemachtigen. Wat wordt er van jou verwacht? Dat je minimum 18 jaar of ouder bent. Je moet een korte video maken met minimum 3 foto’s die aantonen dat jij klaar bent voor tomorrowland! Jouw video komt dan in de app te staan, en dan is het tijd om jouw vrienden te laten stemmen voor jouw story! (Vanaf 10 likes wordt je story genomineerd bij de jury.)

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

Dus waag zeker een kans want wie weet kan je de madness op tomorrowland dankzij absolut vodka helemaal beleven! Veel succes lieverds!

Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin