Personal

Wat ik kreeg voor Nieuwjaarsavond 2017

Zoals jullie misschien al weten doe ik elk jaar een artikel over wat ik gekregen heb op nieuwjaar. Ik deed het voor nieuwjaars avond 2015, 2016 en nu ook voor 2017! Dit is zeker geen artikel om mee op te scheppen! Maar ik vind het zelf ook altijd leuk om dit bij andere te zien. En misschien vind jij het vreemd dat we op nieuwjaarsavond cadeautjes geven… Maar dit is vooral omdat het moeilijk is om mijn familie voltallig te krijgen met kerstmis. Vandaar dat we al jaren de cadeaus geven op nieuwjaars avond! Dat is iets langer wachten maar oh zo leuk om iets te geven en natuurlijk te krijgen! En whaaw, ik ben dit jaar echt super hard verwend geweest… Dus met veel trots laat je zien wat ik allemaal gekregen heb….

Laten we starten met het grootste… Ik wist al wat dit was omdat de persoon in kwestie zich al verraden had. Haha, geheimen houden is moeilijk in mijn familie! Maar ik was natuurlijk super blij met dit grote cadeau! Want om eerlijk te zijn heb ik geen grote spiegel om mijn outfits in te bekijken, nu wel. Maar het speciale hieraan is dat het eigenlijk een spiegel juwelenkastje is. Hoe leuk is dit! Nu kan ik eindelijk mijn juwelen mooi en netjes bewaren! 🙂

Vorig jaar kreeg ik een super gaaf light box en nu mag ik zelfs een letter bord toevoegen aan mijn collectie! Yaay! Ik vind zo’n borden echt geweldig om regelmatig een motiveren of inspirerend quote op te zetten! Ook ben ik grote fan van geurkaarsen en kreeg ik deze heerlijke van rituals. En over lekker geuren gesproken ik kreeg ook nog gucci bamboo.

Ik had een bluetooth koptelefoon gevraagd van sony….  Maar vanwege praktische reden moest ik deze toch jammer genoeg gaan ruilen. Maar ik heb het nu wel kunnen wisselen voor een betere hoofdtelefoon. Niet om ondankbaar te zijn dat zeker niet want ze hadden er alle begrip voor! Maar ik ben nu wel super happy dat ik eindelijk terug een hoofdtelefoon heb! Ook kreeg ik nog een stapel aa batterijen, een schattige regenboog spaarpot en een geweldig portemonneetje!

De laatste dingen dat ik kreeg waren prachtige roze loopschoenen, een mini foam roller, 2 leuke haarbandjes en het kookboek easy vegan. Dit kookboek staat al een tijdje op mijn wishlist en nu dat ik dit heb kan ik niet wachten om hieruit vanalles te maken zoals vegan mac ‘n’ cheese! Ik ben enorm benieuwd!

Wauw, dit waren al mijn cadeautjes dat ik gekregen heb. Ik ben hiermee echt super blij! Ik ben ook iedereen zo  dankbaar voor deze mooie gifts! En zoals mijn letter board zegt; sparkle on in 2018! Ik hoop dat jij met kerst en of nieuwjaar ook fijne cadeautjes hebt gekregen! Maar vooral dat je samen hebt kunnen genieten van de feestdagen! <3

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!