Personal,  Review

Interieur trend: wereldkaart

Iets wat ik tegenwoordig veel zie voor bij komen op pinterest, dat zijn wereldkaarten. Zoals je misschien weet kom je de prachtigste foto’s tegen op pinterest. Ik was al aan het wegdromen waar ik een wereldkaart zou ophangen… Maar vanwege verbouwingen en de nodige rommel thuis had ik niet direct plannen om zo’n wereldkaart aan te schaffen. Tot ik plots een mailtje kreeg dat alles zou veranderen… Wereldkaarten vroeg aan mij of ik geïnteresseerd was in een samenwerking… Je kan al raden dat ik dit aanbod niet kon afslaan omdat ik er al langer fan van ben… Dan was het natuurlijk nog uitzoeken welke kaart het beste in mijn interieur zou passen. Benieuwd welke prachtige wereldkaart ik heb gekozen om heerlijk bij weg te dromen?

Ik heb een een groot formaat wereldkaart op canvas op canvas omdat dit het beste past bij mijn interieur. Maar zo’n wereldkaart kan natuurlijk ook op andere materialen worden afgedrukt zoals bv. op hout, glas of aluminium. Wat jouw stijl of wensen ook zijn voor zo’n wereldkaart is alles mogelijk! Want bv. als je het op hout zou laten drukken past het perfect binnen de landelijke stijl. Maar buiten verschillende materialen heb je ook nog verschillende ontwerpen. Van een simpele wereldkaart tot een uitgebreide tot een zwart-wit tot een kleurrijke variant. Dus je vind zeker de perfecte wereldkaart dat in jouw interieur zal passen!

Ik heb gekozen voor een strak zwart-wit design dat qua wereldkaart enorm uitgebreid is. Zoals je kan zien zijn de details hierin subliem. Wat ik zelf ook fijn vind, dat is dat de canvas doorloopt aan de zijkanten en niet plots stop. Zo kan je deze perfect hangen op een plaats waar ie goed gezien wordt. Ik heb deze in de buurt van de eettafel gehangen. Ik denk niet dat je wilt zien hoe het er voor uitzag… Er stond een soort van bureau. Het was gewoon een rommeltje… De wereldkaart past er gewoon perfect. En ik krijg er ook constant complimentjes over dat het er prachtig staat en vooral vele beter is! Dus je ziet zo’n wereldkaart kan jouw interieur af maken.

Wil je ook graag zo’n prachtige wereldkaart om jouw interieur af te maken? Dan raad ik aan om eens een kijkje te nemen op de webshop van wereldkaarten.nl, want hierop verkopen ze meer dan 90 unieke wereldkaarten. Dus keuze genoeg van verschillende modellen zoals op hout, poster, canvas,… maar dit is nog niet alles wat er zijn ook verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Dus ik zou zeggen neem zeker een kijkje op deze webshop, want ze verkopen echt prachtige wereldkaarten en voor elk interieur is er zeker de perfecte match te vinden!

Wat vind jij van zo’n prachtige wereldkaart om jouw interieur af te maken?

Prijzen starten vanaf €34,95

Informatief canvas: 150×100 €189,95

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.