Beauty,  Review

W7 lip explosion lip colour palette

Ik ben dol op leuke, speciale, donkere lipkleuren. Ik ben zo iemand dat niet heel vaak een uitgebreide oogmake-up doet, maar eerder veel nadruk legt op mijn lippen. Vooral van rode lipkleuren ben ik een enorme fan. Maar een lip palette had ik nog niet echt en was ik ook niet vanplan om aan te schaffen… Tot ik tijdens de estetika beurs op de w7 stand dit prachtige lip palette zag. Zoveel verschillende kleuren, zowel glossy als meer metallic als lichte kleurtjes tot meer donkere tinten… Ja, ik was opslag verliefd. Dus laat ik je alles vertellen over mijn eerste lip palette…

Allereerst vind ik deze verpakking van w7 echt geweldig leuk gedaan! Als je het blik open doet dan komen er 12 prachtige lipkleuren tevoorschijn. Ook zit in deze set een kwastje, hieraan is niets slechts op te merken want het is een fijne kwastje met twee handige kanten. De 12 kleuren zijn zoals je ziet heel divers, 6 glossy en 6 meer glitter/metallic kleuren.

Natuurlijk het belangrijkste van al… Hoe zien de kleuren er uit op de lippen. Dus ben je klaar voor lekker veel lip swatches van elke kleur?

Caution, is een hele donker bruine kleur.

Veronika is een moeilijke kleur om te beschrijven. In het ene licht lijkt deze een beetje bruin en in het andere meer paars. Dus laat ik zeggen dat dit een speciale maar prachtige bruine, paarse kleur is.

Loved up! is een meer bruine achtige rode/oranjetint.

Bij Izabela zie ik hier zeer subtiel iets bruin in, maar vooral toch meer roze.

Auntie Sandra is nu dus echt een bruine tint… Niet echt mijn ding, maar ik kan zeker begrijpen dat van deze lichte bruine tint er liefhebber zijn!

Na de lichte bruine tint is hier de donker bruine chocolade tint, party dress . Een moeilijke kleur om egaal aan te brengen, want zoals je ziet zie je af en toe het rood van mijn lippen er nog door.

Dat was alles voor de glossy lip kleurtjes, nu is het tijd voor de meer metallic kleuren. En de eerste, Ewelina is alvast zeer speciaal. Het is een gouden metallic lip kleur, deze dekt niet 100%. Maar dat maakt de kleur net zo special vind ik. Doordat het rood van mijn lippen er nog een beetje doorkomt, wordt dit echt een speciale kleur.

Legs 11, is persoonlijk één van mijn favoriete! Een leuke, donker rode bijna bordeaux achtige metallic kleur.

Perky is een hele speciale bruine, bronzen kleur.

Tweet vind ik een klein beetje een roze kleur met een tikkeltje bruin er in.

Flying high is ook wat brons achtig maar het neigt toch ietsje meer naar de gouden kant.

Girl power vind ik een top naam en kleur. 😉 Een hele donkere mysterieus bordeaux rode kleur.

Conclusie:

Dit w7 lip palette bevat 12 hele leuke en speciale kleuren. Je kan hiermee ook gaan experimenteren en jouw eigen unieke lip kleur maken. Dus voor degene dat houden van een leuke lip kleur is dit palette erg leuk! Ook als je geïnteresseerd ben in een opleiding make-up of graag make-up doet van iemand anders, dan is dit leuk omdat je direct een zeer variërend aanbod aan kleuren hebt. De kwaliteit van de kleuren is ook prima. Je kan ze zeer intens opbouwen en de houdbaarheid is niet schitterend maar zeker wel ok en ze brengen heel fijn aan. Dus al met al is dit zeker een leuk palette om mee te gaan experimenteren vind ik zelf!

Dit wp7 lip explosion, lip colour palette met 12 kleuren kost €7,95. Dus dat is zeker een fijn prijsje voor dit leuke variërend lip palette!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.