Beauty,  Review

W7: delicious natural & berry oogschaduw palette

Toen ik dit palette van w7 een hele lange tijd geleden op de estetika beurs kocht (toen het nog mocht en kon, zolang geleden is het al. 😉 ), was het echt liefde op het eerste zicht. Maar eigenlijk heeft dit prachtige palette veel te lang in mijn kast gelegen tot ik het een tijdje terug (her)ontdekte. Dit palette met warme tinten wordt ook wel een dupe genoemd van het bekende Modern Renaissance palette van Anastasia. Ik heb zelf dat palette niet, dus ik kan niet vergelijken…. Maar als je dat palette opzoekt dan zijn de gelijkenissen wel treffend. Dus tijd om je alles over dit palette te vertellen!

Ik ben zelf wat gaan opzoeken over het merk w7, omdat ik er nog niet erg bekend mee ben… En ik ben er achtergekomen dat w7 bekend staat om budget proof dupes te maken. Dus dit palette is niet de enige dupe dat ze verkopen. Ik ga zeker nog eens een kijkje nemen wat w7 nog verkoopt. Wat na dit palette ben ik vooral benieuwd geworden naar meer producten van hun.

Dit palette bevat een kwastje met 2 kanten. Een kant om oogschaduw aan te brengen en een kwastje om mee te blenden. In de binnenkant vind je ook een spiegel, wat heel handig is.

De oogschaduws zijn warm van kleur en je hebt zowel matte als glanzende tinten hierin. De oogschaduws zijn vrij zacht van textuur waardoor sommige erg korrelig aanbrengen. Ook moet je opletten met de hoeveelheid dat je neemt want ze geven veel poeder af. Qua pigmentatie ben ik best verrast! Vooral de meer donkere kleuren zijn heel goed gepigmenteerd. Enkel de eerste nude kleuren, zie je bijna niet. Maar zelf vind ik deze perfect als basis. Bovenstaande swatches zijn met 1 veeg gemaakt en zonder een oogschaduw basis. Dus zeker niet slecht!

Met de kleuren kan je zowel een neutrale als een meer extremere look maken. Alle kleuren passen perfect bij elkaar. Je kan zeer veel kanten uit met dit palette. De kleuren brengen ook erg makkelijk aan en blenden fijn. Omdat ze redelijk korrelig en poederig zijn heb ik wel bij sommige kleuren meer last van fall out. Dat is het enige minpuntje hieraan. Voor de rest vind ik het echt een erg leuk palette, met mooie kleuren.

Conclusie:

Of het een goede dupe van het Anastasia palette is weet ik natuurlijk niet. Maar ik vind het op zich een erg leuk palette. De kleuren zijn erg mooi en passen zeer goed bij elkaar. Het is een leuk palette omdat je er ook zoveel kanten mee kan uitgaan, een neutrale look of een ‘extreme’ look het kan allemaal. Ook de kwaliteit buiten wat fall out is zeer goed. Al met al is dit een leuk palette, dat ik met veel plezier gebruik!

Prijs: het w7 delicious natural & berry palette kost €12,95.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.