Youtube

Vlogmas 2019

Vanwege de hectische december maand ben ik er jammer genoeg niet aan toegekomen om eerder mijn vlogmas vlogs te delen op mijn blog… Maar het leek me toch nog leuk om deze te delen met jullie. Natuurlijk niet alle 25. 😉 Als je alle vlogmas vlogs nog wilt zien kan je natuurlijk een kijkje nemen op mijn youtube kanaal zelf. En als je daar ineens toch bent vergeet je dan zeker niet om te abonneren, want dit vind ik mega lief! Maar in plaats van alle vlogs te delen, ga ik gewoon een combinatie delen van de meeste bekeken/mijn persoonlijke favoriete vlogs! Dus pak er een lekker drankje bij en misschien ook een snack want hier komen enkele vlogmas vlogs aan!

Persoonlijk één van mijn favoriete omdat ik laat zien wat ik tijdens black friday heb kunnen scoren! Ik heb echt goede deals kunnen doen… En als kers op de taart kreeg ik bij mijn bestelling van boozyshop een goodiebag twv €85. Benieuwd wat er inzat? Ik laat dit allemaal zien in deze vlog!

Ik heb al gemerkt dat kringloop video’s het (bijna altijd) goed doen. Ik ben zelf dol op tweedehands kleding en spulletjes, dus ik ga maar al te graag eens langs bij de kringloopwinkel!

Was zeker wel pittig 13 kerstvoorstellingen achter elkaar doen… Maar oh zo leuk! Kerstmagie was voor mij een unieke en toffe ervaring! Ik vond het zeer leuk om een ‘elfje’ te spelen.

Tja… Too good to go doet het blijkbaar ook altijd goed! Snap ik helemaal want ik ben ook altijd benieuwd want andere krijgen. Jij ook? Dan heb ik even een kleine tip voor jouw… Er is namelijk een facebook groep waarop je wat je gekregen hebt kan delen. Maar jammer genoeg viel deze too good to go toch enorm tegen…

Whaaa, ik vind dit nog altijd zooo gaaf dat ik gewoon naar een private screening mocht van charlie’s angels! Het was echt een geweldige ervaring. Enkel toen ik terug naar huis ree was het eventjes stressen en liep alles wat mis kon lopen toch wel mis… (pssst, vergeet zeker mijn artikel van gisteren niet te lezen want hierin vertel ik je meer over de film en wat ik er van vond. 😉 )

Na de too good to go teleurstelling had ik toch besloten ze een tweede kans te geven… In deze vlog zie je hoe dit uitdraaide…

Ondertussen ben ik er nog een 3de keer langs geweest en daar blijft het bij. Ik ben daar zo slecht behandeld en kreeg terug enkel een zak pistolets mee. Ik ben zeker blij met de pistolets maar als ik dan zie wat andere krijgen dat de eigenaar kent, dan tja ik betreur dit ten zeerste…


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.