Beauty,  Review

Vichy: cleanser, gel-oil & mineraal masker

Weet je nog een hele tijd geleden dat ik een verrassingspakket had ontvangen van newpharma? Als je dit niet meer weet snap ik dit helemaal want het is ook weer even geleden. Maar in dat artikel had ik nog een aparte review beloofd van de vichy producten… Dus bij deze is ie er! Het heeft eventjes geduurd want ik moest eerst nog andere producten opmaken en wou deze ook lang genoeg testen… Maar nu ik ze uitgebreid getest heb, is het tijd voor een review van de cleanser, shower oil en het mineraal masker van vichy.

One step cleanser sensitive skin

Ik heb dit product al laten voorbij komen in mijn opgemaakt video. En nog steeds vind ik dit een geweldig product om mijn make-up er mee af te halen! Ik gebruik dit als volgend: ik maak mijn gezicht nat, neem een beetje water en wat van dit product en dan verdeel ik het op mijn gezicht in rond draaiende bewegingen. Ik vind dit de makkelijkste en fijnste manier om mijn make-up er af te halen. Deze remover werkt prima en verzorgt mijn huid! Dus deze cleanser ga ik sowieso opnieuw kopen!

Spa shower gel-oil

De geur van deze shower oil is redelijk neutraal. Het is de perfecte shower gel voor mensen met een gevoelige en of droge huid. Omdat het een heel zacht product is dat fijn aanvoelt en de huid hydrateert. Een hele fijne en zachte shower gel dat perfect werkt!

Vichy quenching mineral mask

Dit gezichtsmakser voelt zeer goed en verfrissend aan wanneer je het opbrengt. Volgens vichy moet je dit 5 minuten laten inwerken en dan in masseren in jouw huid. Of het na 5 minuten echt makkelijk wordt om in te masseren in de huid? Neen niet echt, dit is eerder zo’n masker dat je vlak voor het slapen gaan aanbrengt en dan een hele nacht laat inwerken. En dat heb ik ook gedaan. Ik breng dit heerlijke masker ‘s avond aan en dan wordt ik ‘s morgens wakker met een heerlijk zacht en goed gehydrateerd huidje. Dit masker vind ik zelf voor mijn huid enorm fijn! Het laat mijn huid terug stralen! Dus ja dit masker van vichy is zeker een toppertje als je het een hele nacht laat inwerken!

Conclusie:

Jaaa, vichy ik ben dol geworden op deze producten! En na deze aangename kennismaking ben ik er zeker van dat ik nog producten van vichy wil uitproberen! Want deze 3 zijn stuk voor stuk zeer fijne producten. En de make-up remover en gezichtsmasker ga ik zeker opnieuw kopen. Want deze zijn echt top voor mijn huid! Dus ben je opzoek naar milde producten dat goed werken zonder de huid uit te drogen? Dan zijn deze van vichy zeker iets voor jouw! Vichy is verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.