Personal,  Review

Vaultskin London: minimalistische portemonnees

Ik denk dat iedereen deze ‘struggle’ wel kent. Je bent op zoek naar jouw bankkaart, een bepaalde klantenkaart of iets helemaal anders en je vind het niet direct terug. Je bent aan het zoeken en zoeken je voelt al verschillende blikken gericht naar jouw… Dan zijn er twee mogelijke scenario’s… Of je vind wat je zoekt of je vind het helemaal niet terug… Ja, ik heb dit vaak voor omdat ik een redelijk grote portemonnee heb waarin veel te veel inzit. Dus toen vaultskin vroeg om samen te werken was ik direct enthousiast en vooral benieuwd! Want vaultskin heeft prachtige, luxueus en vooral minimalistische maar zeer functionele portemonnees en portemonnee hoesjes voor Iphones. Ben je benieuwd of dit de oplossing voor deze struggle is? En hoe handig deze portemonnees zijn? Lees dan snel verder!

Notting hill zipper wallet – brown – €46,95

Even kort nog wat informatie over vaultskin. De producten zijn gemaakt van een top kwaliteit leer. Beide producten dat ik heb zijn ook RFID blocking. En dit is iets heel belangrijk want door rfid blocking worden radiogolven geblokkeerd. Door deze bescherming kunnen personen met fout bedoelingen jouw gegevens niet stelen. Buiten dat de twee producten dat ik hebben, hebben ze nog meer keuze hierin. Maar nu wat meer over deze zipper wallet…

Het model is klein, maar zeer praktisch ingedeeld. Mijn vriend vergat vaak zijn portemonnee omdat deze veel te groot was. Maar dit kan hij overal makkelijk mee naar toe nemen. Hij is er zeer tevreden van alle zijn kaarten passen hier perfect in! Ook het model is zijn stijlvol en zeer mooi afgewerkt!

Je kan niet enkel kaarten in de binnenkant bewaren, maar ook de buitenkant is voorzien van handige vakjes en extra ruimte. Perfect om kaarten in te steken dat je vaak nodig hebt. Ja, mijn vriend is hier fan van!

Belgravia zipper wallet – champagne – €46,95

Deze prachtige portemonnee is verkrijgbaar is maar liefst 8 unieke kleuren. Ik heb zelf gekozen voor de kleur: champagne. En ik moet toegeven dat de kleur in het echt zelfs mooier is dan op de foto’s! Het model is zeer stylish en straalt luxe uit door de afwerking met gouden details.

Het is een klein model van portemonnee dat zeer praktisch is ingericht. Vroeger had ik vaak voor dat mijn portemonnee niet in elke handtas past, gelukkig past deze overal perfect in! Het is echt een perfect model qua grote! In de voor en achterkant is er plaats om eventueel items in te steken dat je vaak nodig hebt. De binnenkant is perfect voor minstens nog 4 andere kaarten en kan je natuurlijk ook jouw cash in bewaren. Ja, de vormgeving hiervan is top en zeer handig ingedeeld!

Conclusie:

Als je opzoekt bent naar een portemonnee dat luxe uitstraalt en zeer praktisch is ingedeeld… Ja, neem dan zeker een kijkje bij vaultskin. Ik ben fan van de prachtige tot in de puntjes afgewerkte producten! Ik ben ook aangenaam verrast hoe handig en praktisch deze zijn! Ze zijn klein maar omdat ze zo goed zijn afgewerkt kan je er veel in kwijt. Ik ben tevreden van de producten en de service!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.