Personal

Valentijnsdag // budget tips

Valentijnsdag komt er bijna aan en misschien wil je iets special doen voor je partner of iemand dat veel voor jouw betekent zoals je moeder, een speciale vriend,… Maar dan is de vraag altijd wat kan je doen… Dus in dit artikel ga ik je enkele tips geven wat je kan doen op Valentijnsdag. De meeste tips zijn romantisch en budget proef! Dus een win-win situatie!

– Ontbijt in bed

Er is geen betere manier om Valentijn te starten dan met een geweldig ontbijt op bed. Het duurt niet zo heel lang om dit te maken. Want je kan al veel voorbereidden de avond er voor. Je kan een normaal ontbijt maken met een toast, ei, croissant,… of je kan het iets specialer doen met vers sinaasappelsap, pannenkoeken, waffels,…

– Een massage

Wie houdt er nu niet van een ontspannende massage? Het enige dat je nodig hebt is massage olie. Ik gebruik er zelf altijd eentje van the body shop omdat deze olies zo goed ruiken! Het is trouwens aangeraden om handdoeken te leggen. (Want als je olie morst is het moeilijk om er uit te krijgen.)

– Movie night

Je kan een film nacht thuis organiseren of je kan naar de cinema gaan. Sommige cinemas hebben cosy seats en dat is perfect voor lekker gezellig tegen elkaar te zitten! Natuurlijk kan je ook een film thuis kijken. Maak het comfortabel en lekker gezellig met kaarslicht. Natuurlijk mogen ook heerlijke snacks en een goede film niet ontbreken.

– Dinner with candle light

Wat is er gezelliger dan avondeten met kaarslicht? Maak het voor Valentijnsdag zeker extra gezellig met meer kaarsen en wat rode details.

– Wellness

Wanneer je lekker wilt ontspannen kan je altijd naar een publieke wellness gaan. Of wanneer je meer budget hebt dan is een privé wellness iets voor jullie twee! Relax en geniet van de momenten in de wellness. En als je het specialer wilt dan kan je altijd een arrangement boeken. Dus je kan het zo duur of goedkoop maken naar gelang jouw budget!

– Tapas

Dit is niet zo veel werk en dan kan je de hele avond genieten van lekkere (en gezonde) snacks. Dit is ook het perfect idee als snack tijdens je movie night! Met een goede tapas kan je zeker goede punten scoren!

Last but not least, lief en attent zijn is gratis en word enorm geapprecieerd! Ook wanneer je vrijgezel bent kan je van valentijn genieten met deze tips! Ik hoop dat dit artikel je wat inspiratie heeft gegeven. Deze tips zijn trouwens niet enkel voor met Valentijnsdag maar kunnen voor elke speciale gelegenheid!

Lots of love xxx

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!