Beauty,  Review

Urtekram: purple lavender

Een merk dat helemaal vegan, cruelty free, cosmos organic en vooral 100% natuurlijk is, krijgt direct mijn aandacht! Vooral omdat het moeilijk is om te vinden! Ik probeer zelf om zoveel mogelijk merken dat testen op dieren te vermeiden. Maar het probleem is dat je het van niet ieder merk 100% zeker weet… Maar bij urtekram is dit wel het geval! Ik mocht van dit geweldige merk enkele producten voornamelijk van de purple lavender lijn uitproberen. En natuurlijk vertel ik je in dit artikel er graag meer over! Vooral omdat zo’n een natuurlijk en vegan merk wel wat extra aandacht mag gebruiken! 😉

Body lotion purple lavender: 245ml | €7,99

Deze body lotion is geschikt voor de normale tot droge huid. En laten we beginnen met de geur… Mmm, deze ruikt heerlijk naar lavendel, op een natuurlijke manier! Het is net alsof je in een lavendelveld in Frankrijk staat, een heerlijke natuurlijke geur! Maar ook de body lotion zelf is geweldig! Deze lotion voelt zijdezacht aan en trekt vrijwel direct in de huid in. Deze maakt je huid lekker zacht en hydraat deze prima. Ook laat het de lavendel geur heel subtiel achter! Deze body lotion is gewoon heerlijk voor deze zomer en je zal lekker naar de lavendel te ruiken!

Body oil purple lavender: 100ml | €7,49

Ik gebruik vooral een body olie voor mijn benen. Deze zijn meestal iets droger van het waxen en zo’n olie is ook perfect voor mijn anti cellulitis massage. 😉 Ook deze olie ruikt enorm lekker en laat deze geur subtiel achter, ook voelt deze net zoals de lotion heerlijk aan! Als je een drogere huid hebt of voor een massage is deze olie perfect! Het voelt geweldig om je hiermee in te smeren of te masseren! En je hebt gegarandeerd een baby zacht huidje achteraf! Ook is de olie zeer makkelijk om te doseren aangezien het met een geweldig pompsysteem is!

Body scrub purple lavender: 150ml | €7,49

Een scrub is onmisbaar, zo kan je jouw dode huidcellen verwijderen en krijg je een heerlijk zacht huidje in de plaats! Deze scrub is qua geur iets subtielere dan de olie en lotion, en achteraf ruik je hier ook niets meer van. Qua structuur is het een zachte korrel verwerkt in een crème. Makkelijk om uit te smeren en zo weet je zeker dat je alles goed gescrubd hebt! Het is een mega fijne scrub dat mijn huid heerlijk zacht maakt zonder deze uit te drogen! Ja, deze scrub is een nieuwe favoriet en is echt een must voor een baby zacht huidje! Oh, en als je, je erna insmeert met de lotion of de olie ruik je heerlijk! En heb je natuurlijk ook een gehydrateerde huid! 😉

Cream deo purple lavender: 50ml | €6,69

Deze deo ruikt ook hard naar lavendel, wel erg lekker! Na een paar uurtje verdween de lavendel geur wel maar ik rook geen zweet en mijn oksel waren nog droog. En dat zelfs tijdens deze warme zomer dagen! Natuurlijk overleefd deze deo geen sportsessie in deze warmte en moet je daarna toch even bijwerken. Maar voor een normale warme dag zorgde het wel voor voldoende bescherming! Het is een zeer fijne deo dat doet wat deze moet doen!

Shea butter pure: 140ml | €16,49

Van shea butter ben ik een grote liefhebber, vooral in de pure vorm! Dit is een product waarmee je zoveel kanten op kan! Ik vind het zelf een must have omdat het perfect is voor elke droge spot. Denk hierbij aan droog haar, nagels, huid, lippen,… Shea butter is perfect voor alles! Het hydrateert de huid intens zonder een vettig laagje achter te laten. Perfect toch?! Ook is deze pot heel zuinig in gebruik, je hebt er maar een beetje van nodig!

Mijn eerste kennismaking met urtekram is zo positief dat ik er zeker van ben dat dit niet de laatste keer is! Het is een zeer fijn en natuurlijk merk! Hierin zitten geen ‘slechte stoffen’ en het is vegan dus niet getest op dieren! Dit is natuurlijk ook wel belangrijk om te weten. Buiten dat de producten zeer goed werken ruiken deze ook hemels goed! Het is zeker geen chemische geur, maar gewoon de echte lavendel geur! Dus dikke plus punten voor urtekram! Als je van lavendel houdt of opzoek bent naar producten met een ontspannende geur, dan zijn deze toppertjes! Een favoriete zou ik hier niet kunnen uithalen, want ik vind het stuk voor stuk producten dat het woord favoriet waardig zijn!

In België is urtekram verkrijgbaar bij de carrefour, maar je kan het ook online vinden.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.