Beauty,  Review

Uriage: water sleeping masker

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik enorme fan ben van de producten van Uriage… En een product van uriage waar ik zeer benieuwd naar was, dat was hun water sleeping masker. Ik had om eerlijk te zijn nog nooit gehoord van een ‘sleeping mask’. Maar natuurlijk was de blogger in mij direct benieuwd… Want ik ben dol op nieuwe producten uitproberen, want zo hoop ik ooit mijn holy grail tegen te komen. Ben je benieuwd wat ik van dit sleeping masker vind? En wat het precies is en moet doen? Lees dan snel even verder!

Water sleeping masker

Op de verpakking staat dat dit masker perfect is voor de zeer vochtarme huid. Het is dus een masker dat je zeer dun ‘s avonds aanbrengt en dan de hele nacht laat inwerken. ‘s Ochtends spoel je dit er dan af. Het masker moet een luchtige, geltextuur hebben en is op waterbasis. Dit masker moet de huid intensief hydrateren en moet ook zorgen voor een stralende tint.

Hoe werkt het?

Het masker voelt inderdaad zeer luchtig en fijn aan. Je kan heel makkelijk een dunne laag aanbrengen op je huid vlak voor je gaat slapen. Je laat het dus de hele nacht inwerken. Maar ik raad je sowieso aan dat wanneer je dit masker gebruikt je een handdoek op je kussen legt. Want laten we even realistisch zijn… Tijdens je slaap beweeg je heel wat dus sowieso dat er product op je kussen gaat hangen. Dus een handdoek er opleggen verhelpt dat ‘probleem’. Maar voor de rest heb ik niets negatief over dit masker op te merken… Want dit slaap masker is een top product! Ja, ik durf het zelfs een holy grail te noemen! Het is een zeer fijn masker, het maakt mijn huid heel zacht, hydrateert deze goed en laat mijn huid er stralend uitzien! Maar het beste van allemaal… Als ik een ‘korte’ nacht heb gehad en elke keer als ik toen dit masker gebruikt had, dan zag je er amper iets van. Ja, dit masker doet wonderen voor mijn huid!

Conclusie?

Dit heerlijke luchtige sleeping masker zorgt echt voor een schitterende transformatie. Mijn huid ziet er echt stralend uit elke keer wanneer ik dit masker gebruikt heb! En zelfs als je geen vochtarm huid hebt, dan is het een heerlijk masker om aan te brengen zeker in de zomer! Want het masker heeft ook een verkoeld effect, dus zelf vind ik het ideaal zeker om mijn huid ook extra aandacht te geven in de zomer. Maar ik kan dit ook perfect aanraden voor wanneer je een kort nachtje zal hebben, want de volgende dag zal niemand er iets van zien! 😉 Ja, ik heb al een back up van dit water sleeping masker aangeschaft want ik vind het echt zo’n top product!

Het wonder water sleeping masker van uriage heeft een prijs van €13,99 voor 50ml en is verkrijgbaar bij de apotheek.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.