Beauty,  Review

Uriage: thermal micellar water

Weet je nog dat ik een tijdje terug mijn vlog van een event en artikel met extra informatie plaatste over het merk Uriage? Neen? Lees dan zeker mijn artikel dan krijg je nog wat extra info over dit merk. Ja? Lees dan snel verder want ik heb voor jullie de eerste review van één van de producten van Uriage… Ik start met de review van het micellar water. Want natuurlijk is onze huid reinigen en alle make-up voor het slapen gaan verwijderen belangrijk. En dit micellar water moet dit beide doen dus de huid reinigen, zuiveren en make-up verwijderen. Zowel gezichts als oog make-up, klinkt als een perfect multifunctioneel micellar water!

Dit thermal micellar water is voor een gemengde tot vette huid. Het is op basis van sterk reinigende micellen en kalmerend Thermaal water. Het geschikt om je huid te reinigen, zuiveren en om make-up er af te halen. Zowel gezichts als oog make-up en dit allemaal op een zachte manier.

Het micellair water kan je makkelijk doseren op jouw watje. Het ruikt erg fris, het heeft echt een zalige geur! Vooral ‘s avonds wanneer je jouw make-up eraf haalt, brengt deze geur je toch wat tot rust. Met dit micellar water kan je perfect je make-up en oogmake-up er op een zachte manier afhalen. Ik gebruik deze zelf om mijn mascara en andere oogmake-up er af te halen. Ook gebruik ik deze als een lotion ‘s avonds wanneer ik geen make-up gedragen heb of om de laatste restjes make-up er af te halen. Het werkt er perfect voor, het droogt mijn huid absoluut niet uit en reinigt deze toch goed!

Natuurlijk nog eventjes een test… Dit zijn 3 long lasting producten dus op de 2de foto kan je zien hoeveel dit micallar water verwijderd van de long lasting make-up na 1 keer wrijven. Helemaal onderaan is na ongeveer 3 tot 4 keren zachtjes wrijven. Niet slecht toch! Zeker als je weet dat de producten dat ik heb uitkozen mega long lasting zijn en moeilijk om te verwijderen. Dus het werkt zeker goed en reinigt de huid tamelijk snel!

Het is een zeer fijn micellar water dat de huid goed reinigt zonder deze uit te drogen. Het is ook perfect om je make-up ook oogmake-up mee af te halen. Als je het mij vraagt, is dit het perfecte micellar water. Het ruikt ook nog eens lekker en maakt mijn huid ook zacht! Dus ja, deze van uriage is zeker een blijvertje! Ze hebben deze ook in twee andere varianten voor de gevoelige huid en de normale tot droge huid. Dus voor ieder huidtype hebben ze het juiste micellar water! En nog iets goed… De prijs valt reuze mee voor zo’n top product dat ook nog eens zuinig in gebruik is.

Uriage thermal micellar water bevat 250ml en kost €9,90.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.