Review

Uriage: oil balm beste body product ooit?

Nu dat het zo koud is, is het zeer belangrijk dat we onze huid steeds goed blijven verzorgen. Ik merk ook dat ik in de winter meer naar een olie grijp omdat mijn huid zeer droog is. Maar een olie laat wel altijd zo’n vettig laagje achter… Maar van Uriage kreeg ik een tijdje terug een oil balm om uit te testen. En ik liet jullie al eerder kennis maken met dit merk. Toen had ik het over een fijn thermal micellar water. Maar deze keer ga ik het hebben over een oil balm. Benieuwd of dit de perfecte oplossing is voor mijn droge huid in de winter?

Deze oil balm is geschikt voor het lichaam en gezicht. Ik heb deze enkel uitgetest op heel mijn lichaam. Want ik vrees dat ik er anders acne van zou krijgen. Maar natuurlijk als je wel een zeer gevoelige/droge huid hebt, kan je deze ook altijd voor je gezicht gebruiken.

De verpakking vind ik zeer handig! Het is een grote fles maar van het pomp systeem ben ik mega fan! Het werkt zeer makkelijk om deze oil balm er uit te pompen. Dus voor mij alvast een dikke 10 en nog extra pluspunten voor deze mega handige verpakking! Het is fles van 500ml, dus je gaat hier heel lang mee toekomen. Zeker als je in het achterhoofd houdt dat de meeste body lotion maar 100ml tot 250ml bevatten. Maar je hebt natuurlijk uitzonderingen zoals deze. 😉

Conclusie?

Je weet al dat ik de verpakking mega handig vind. Maar wat vind ik nu van deze oil balm? Ok, ik vind dit het beste product voor mijn lichaam dat ik ooit geprobeerd heb! Ik had niet gedacht dat ik het zou zeggen, maar het is gewoon de waarheid! Deze oil balm is top! Ok, het heeft niet echt een speciale verpakking of geurtje. Maar deze trekt mega snel in de huid in. En zorgt er ook voor dat mijn huid lang zacht en gehydrateerd blijft! Gewoon een top product! Ik heb nog nooit meegemaakt dat een product zo snel en goed in de huid trekt. Ik kan gewoon direct mijn kleding aandoen zonder enige problemen. Het is dus niet een fancy body product, maar wel echt een toppertje! Dus heb je een droge huid of wil je jouw huid graag extra verzorgen tijdens de winter? Dan is dit het perfecte product!

Prijs: de prijs is wat moeilijk om terug te vinden… Maar het hangt af van apotheker tot apotheker en je hebt ook webshops… Maar de prijzen dat ik terug vond lagen tussen de €19 tot €24,95. Dus ik gok dat de prijs daar ergens tussen ligt voor een grote fles van 500ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.