Beauty,  Review

Uriage my water essentials

De zoektocht naar fijne huidverzorgingsproducten vind ik een hele opgave. Maar ik kom tijdens mijn zoektocht regelmatig wel fijne producten tegen. En de laatste maanden heb ik 3 verzorging producten van uriage uitgeprobeerd van de water lijn. En zoals je misschien al weet ben ik fan van de geweldige verzorgingsproducten van uriage. Dus natuurlijk waren mijn verwachtingen voor deze lijn zeer hoog. Maar ik kan alvast verklappen dat door deze verzorgingsproducten te gaan gebruiken, ik nog meer fan ben geworden van uriage!

Water eye contour cream

Deze oogcrème heeft een zeer lichte structuur en voelt erg fris aan. Ik vind het een heerlijke oogcrème dat goed hydrateert en toch wel een klein beetje mijn puffiness en zwarte kringen wegneemt. Het doet helemaal geen wonderen, maar ik zie toch wel een beetje verschil. Dus ik vind het zeker en vast een hele fijne oogcrème dat vooral verfrist!

Water serum

Ook dit serum heeft een zeer lichte en verfrissende structuur. Het voelt heerlijk aan en trekt vrijwel direct in mijn huid in. Met als resultaat dat mijn huid heel zacht aanvoelt. Het serum laat mijn huid ook er beter uitzien. Ik merk echt verschil. Mijn huid ziet er iets egaler uit.

Light water cream

Tenslotte gebruik ik als laatste nog de water cream om mijn route helemaal af te werken. Ook deze cream voelt luchtig en verfrissend aan en trekt snel in de huid in. De cream werkt alles af om je huid er stralend te laten uitzien!

Conclusie:

Met deze water essentials heb je direct een volledige set om je huid ‘s morgens en of ‘s avonds helemaal te verwennen! Ik ben fan van heel deze set! Alle drie de producten werken zowel apart als in combinatie met elkaar perfect samen. De producten zijn luchtig, voelen verfrissend aan en trekken direct in de huid in. Dankzij deze lijn ziet mijn huid er de laatste tijd zeer goed uit. Ook voelt mijn huid heel zacht aan. Deze lijn geeft mijn huid vooral de hydratatie dat deze nodig heeft en daardoor gaat mijn huid er stralend uitzien! Als je het mij vraagt kan ik deze producten alleen maar aanraden! Ik ben helemaal fan hiervan! Ik heb nog nooit zo’n goede producten voor mijn huid gehad, deze zijn echt toppertjes! Deze lijn is ideaal voor bijna alle huidtypes dat extra verzorging kunnen gebruiken. Of voor wie in de zomer graag luchtige producten gebruikt.

De my water essentials set met de drie producten: oogcrème, serum en cream kost ongeveer €30. De producten zijn ook allemaal apart verkrijgbaar.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.