Beauty,  Review

Uriage: eau thermale water powder, jelly & cream

Als jij mijn blog al iets langer volgt dan weet je misschien dat ik grote fan ben van het merk uriage! Ik heb al enkele van hun producten kunnen uitproberen en keer op keer blijven ze mij verrassen! Het is echt een fijn verzorgingsmerk! En onlangs kreeg ik een leuk pakketje met 3 producten van hun water lijn. Een compact crème, water jelly & cream. Natuurlijk stond ik te popelen om deze uit te proberen… Ik denk dat ik deze 3 producten nu al iets langer dan 3 maand uitprobeer dus tijd om je te vertellen wat ik er nu van vind!

Water cream tinted compact powder – €18,90

Een compacte foundation met spf30 dat ook een verzorgende werking moet hebben. Het is een makkelijk product om aan te brengen. Je kan dit doen met het sponsje dat er bij zit of met een kwast. Zelf gebruik ik liever een kwast, dit vind ik makkelijker en sneller werken. Deze compact powder is er maar in één kleur en voor mij persoonlijk vind ik deze toch wel donker. Maar het doet wel wat het beloofd, het laat mijn huid er beter en egaler uitzien en ik heb ook inderdaad het gevoel dat het verzorgend werkt. Het fijne hierin is natuurlijk dat hierin spf30 zit. Ik vind het qua werking echt een top product! Enkel jammer dat deze kleur wat te donker is voor mij. Maar ik blijf dit zeker en vast nog gebruiken.

Het fijne hieraan is ook het spiegeltje hierin. Heel handig zeker om onderweg eventueel je make-up bij te werken.

Links is zonder en rechts is met de compact cream. Zoals je kan zien, is het net een tikkeltje te donker voor mijn huidskleur. Maar je ziet wel goed dat het mijn oneffenheden en roodheid camoufleert, en mijn huid er goed en egaal laat uitzien!

Water jelly 40ml – €16,50

Deze water jelly is voor een normale tot gemengde huid en mag je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Dit is een heerlijke luchtige, frisse gel dat een waterachtige structuur heeft. Het voelt echt heerlijk verfrissend aan op de huid! Het is een fijn product dat mijn huid zacht maakt, goed hydrateert en er gezond laat uitzien. Wel denk ik dat deze tijdens de winter mijn huid niet genoeg gaat voeden… Maar nu met de herfst in de aantocht kan ik deze nog fijn blijven gebruiken! Het is weer een top product van uriage dat ik graag in de ochtend gebruik voor een verfrissende oppepper te geven aan mijn huid.

Beautifier water cream 40ml – €18

Deze water cream is voor alle huidtypes en is voor ‘s ochtends te gebruiken. In tegenstelling tot de water jelly is deze crème iets rijker. Het is een licht roze crème dat ook weer heerlijk aanvoelt op de huid. Deze moet ook werken als een ophelderende primer waardoor tekenen van vermoeidheid zouden moeten verwijderen. Klinkt als de perfecte dagcrème! En dat is deze zeker en vast! Deze is zoals ik zei iets rijker, en hydrateert de huid goed en geef deze inderdaad een heldere, frisse look! Omdat deze net iets rijker is denk ik dat je de water cream gewoon heel het jaar door kan gebruiken zelfs tijdens de winter!

Conclusie:

Ik ben echt een grote fan van de producten van uriage! En ook deze keer ben ik weer zeer tevreden! De compact cream is wel jammer genoeg te donker voor mij… Dat vind ik het enige nadeel hieraan dat ze deze maar hebben in één kleur. Maar voor de rest werkt deze geweldig! Net zoals de water jelly & cream! Ik gebruik nu vooral nog de water jelly voor dat heerlijke verfrissende gevoel. En zodra het kouder wordt, ga ik terug de water cream gebruiken omdat deze net iets meer voeding aan mijn huid geeft.

Benieuwd naar andere producten van uriage? Hier vind je al mijn eerdere reviews terug!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.