Beauty,  Review

Uriage: bariesun

In september kan het nog altijd gaan nazomeren (fingers crossed)… Of misschien ga je nog op vakantie? En dan blijft het natuurlijk nog altijd belangrijk om je huid te beschermen. Tijdens de vorige hittegolf en gewoon op de heerlijke warme dagen heb ik volop gebruik gemaakt om 3 producten van Uriage uit te testen. Een zonnecrème spf 50 en twee hele speciale producten… Namelijk een getinte zonnebescherming spf 50. Dus je kan jouw gezicht goed beschermen terwel je huid er toch egaal uitziet. Geweldig toch?

Ultra – light fluid SPF 50

Ik vind de verpakking hiervan zo leuk echt ideaal voor de zomer, en het is ook nog eens een handige compacte verpakking dat perfect is om mee te nemen. Deze zonnecrème is vrij van parfum en daarom geschikt voor het lichaam & gezicht zelfs wanneer je een gevoelige huid hebt. Dit is echt een zeer fijne zonnecrème dat luchtig is, makkelijk verdeeld en niet plakkerig aanvoelt! Ja, zeker een favoriet vooral omdat deze verpakking zo handig is om mee te nemen!

Getinte minerale compact crème SPF50

Dit vind ik zelf een innovatief product van uriage! Dit is een minerale compact crème met thermaal water. Deze is in twee tinten verkrijgbaar: claire (lichtbruin) & dorée (goudbruin). Zelf heb ik de lichtste kleur: claire. Deze compact crème is ook perfect voor gevoelige huidjes & het beste van al deze beschermt de huid met maar liefst een spf 50. Hierin zit een sponsje om het product mee aan te brengen. Zelf vond ik dat sponsje niet goed werken en belande dit direct in mijn vuilbak. Ik vind het zelf vele makkelijker en natuurlijker ogen als ik dit product aanbreng met een stippeling brush (of een andere grote make-up kwast). Als je deze compact crème aanbrengt met een kwast glijd het als het ware over de huid en is deze zeer makkelijk om aan te brengen. Het laat mijn huid er direct beter en egaler uitzien en voelt ook heel fijn aan op de huid. Ik gebruik dit product altijd wanneer ik mij wil beschermen tegen de zon. Maar ook soms als basis voor mijn make-up look. Omdat dit er echt heel natuurlijk uitziet, goed aanvoelt en mij beschermd tegen de zon. Dan poeder ik het wel af. Maar afhankelijk van jouw huidtype kan je deze ook gebruiken zonder af te poeder. Ja, deze is een nieuwe favoriet van mij.

Zoals je kan zien verbergt deze compact crème mijn roodheid heel goed en blijft het er zeer natuurlijk uitzien! Enige nadeel kan misschien wel zijn dat dit geweldige product slechts in 2 kleuren verkrijgbaar is…

Getinte crème SPF50

Van de compact crème ben ik enorm fan, van de tinted crème minder… Deze is ook in twee tinten verkrijgbaar: claire (lichtbruin) en dorée (goudbruin). Ook dit keer heb ik weer de lichtste kleur clair. Alhoewel lichtste kleur ik vind deze toch een tintje donkerder dan de compact crème. Maar zoals ik zei vind ik deze tinted crème persoonlijk niets voor mijn huidtype… Ik vind dat deze vlekkerig aanbrengt… Het maakt niet uit of ik het aanbreng met een kwast, spons of vingers na een tijdje ziet het er niet meer mooi en eerder vlekkerig uit… Ook sluit deze kleur niet zo mooi aan als dat de compact crème bij mijn huid doet… Dus neen deze tinted crème is niets voor mij…

Op het eerste zicht ziet het er wel ok uit. Maar als je de voor en na gaat vergelijken met de compact crème merkt je duidelijk heel veel verschil. Deze camoufleer de roodheid een beetje maar niet volledig, en als je goed kijkt zie je wel dat deze hier en daar wat vlekkerig oogt jammer genoeg…

Conclusie:

Ondanks dat ik minder fan ben van de tinted crème ben ik wel enorme fan van de zonnecrème en de geweldige compact crème! Deze twee product zijn de nieuwe favoriete van deze zomer voor mij geworden! Vooral die compact crème werkt verrassend goed en gebruik ik zelf vaak als basis voor een volledige make-up look. Dus misschien komt die zomer er toch nog door deze maand? Of ga je nog op vakantie? Of wie weet al voor volgend jaar? Dat kan ik deze zeker aanraden! De zonnecrème is heel fijn en luchtig en de compact crème beschermd je tegen de zon en laat je huid er ook mooi en egaal uitzien.

Prijzen: ik kom online overal andere prijzen tegen maar ze liggen meestal tussen de €10 tot max €20. Dus dan heb je toch een beetje een richtprijs.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.