Beauty,  Review

Update kruidvat lash serum

Wil je mijn geheim weten van mijn lange en volle wimpers? Ik ben nu al aan mijn tweede verpakking van de wimper serum toe, dus voor mij is dit echt een wonder product! Daarom dat ik graag een update hierover maak. Lees zeker mijn eerste artikel over het kruidvat lash serum. Hier staat onder andere in wat in dit serum zit en hoe je het moet gebruiken. Ik gebruik dit serum nu bijna 7 maanden en in dit update artikel wou ik mijn bevindingen nog eens aanhalen. Omdat nu na 7 maand mijn wimpers er nog vele beter uitzien. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

In mijn eerste artikel had ik het dus over dat ik soms serum in mijn oog kreeg en dit verschrikkelijk branden… Maar nu na 7 maand weet ik perfect hoeveel en hoe ik het moet aanbrengen. Dus ik krijg het gelukkig niet meer in mijn oog. 😉 Ook zei ik dat je het de eerste 16 weken elke avond moet gebruiken. Na die 16 weken mag je het verminderen tot 3 à 4 keren per week. Ik gebruik het serum 3 keer per week en ben zeer tevreden van de resultaten!

Helemaal links zie je hoe mijn wimpers waren voordat ik dit serum begon te gebruiken. In het midden is het na ongeveer 3 maand. En helemaal rechts zie je hoe mijn wimpers er nu na 7 maand uitzien. Groot verschil hé op 7 maanden tijd? Ik kan echt niet geloven dat mijn wimpers er 7 maand geleden zo uitzagen. Ik ben mijn lange en volle wimpers ondertussen al goed gewoon. 😉 Maar zoals je ziet, is er ook wel een verschil tussen die 3 en 7 maand. Mijn wimpers zijn op die tijd vele sterker, langer en ook iets voller geworden! Dus het loont zeker de moeite om dit serum 3 keren per week te blijven gebruiken. Nu merk ik niet meer dat ze nog langer en voller worden. Maar om ze toch mooi sterk te houden en natuurlijk ook lang en vol, blijf ik dit serum lekker verder gebruiken! Als je na deze foto’s nog niet overtuigd bent? Je moet gewoon dit serum proberen je zal zeker veel verschil merken. Plus dit serum is in combinatie met een goede mascara echt een killer combinatie! Je wimper zullen echt schitteren!

Het is logisch dat als je, je resultaten wilt behouden, je dit serum 3 keer per week blijft gebruiken. Met mijn vorige verpakking ben ik 6 maand toegekomen. Dit serum is voor mijn een ultieme favoriet en aanrader! Als je interesse hebt in dit wonder serum lees dan zeker ook mijn 1ste artikel hierover. Dus laat je wimpers helemaal tot zijn recht komen en stralen met dit serum! Voor mij is dit echt een wondermiddel! Ik heb ook nog nooit zo veel complimenten gekregen over mijn lange wimpers zelfs zonder mascara. Dus voila, nu weet je mijn secret hoe dit komt! 😉

Kruidvat super lash serum kost €9.99.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!