Beauty,  Youtube

Unboxing | goodiebox rituals limited edition

Toen ik zag dat goodiebox een nieuwe limited edition uitbracht was ik direct enthousiast. Vooral toen ik er achter kwam dat het een rituals box was. Ik ben zelf fan van de rituals producten. Maar laten we eerlijk zijn hun producten zijn best wel prijzig… Maar deze box helemaal in het teken van de ‘the ritual of karma’ lijn kost €29,95 en heeft een waarde van maar liefst ongeveer €68. Dus met deze limited edition box doe je een heel mooi voordeel. En dat wisten vele… Want deze limited edition box was in no time uitverkocht. Gelukkig heb ik zelf toch nog een exemplaar kunnen bemachtigen en unbox ik met veel plezier deze rituals x goodiebox. Ik geef je ook enkele tips waarmee je rekening kan houden als er nog eens zo’n limited edition komt. Zo kan je jouw kansen een beetje verhogen om toch zo’n populaire rituals box te kunnen bemachtigen.

Voorlopig is de goodiebox happy invite promotie waarmee je korting op je eerste box krijgt nog altijd niet terug geactiveerd… Maar ik hou je natuurlijk op de hoogte wanneer deze promotie terug live is!

Ik hoop dat je deze video leuk vond, vergeet zeker niet om je te abonneren om mijn kanaal, dat zou ik heel lief vinden! Stay safe!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.