Personal

Unboxing | goodiebox mei België

Yeees, het is weer tijd voor de maandelijkse unboxing van de goodiebox! Het is elke maand uitkijken en aftellen tot deze box arriveert. Telkens weet goodiebox mij weer te verrassen. Ook deze maand. Het thema van de maand mei is: the boost box. Kort nog wat meer informatie over goodiebox. Dit is een maandelijkse box dat €19,95 per maand kost dit is inclusief verzendingskosten. De box moet een minimum waarde van €65 hebben en bevat 5 tot 7 beauty en verzorgingsproducten. Benieuwd naar de box van deze maand? En naar het leuke extraatje dat ze er deze keer hebben ingestoken? Kijk dan snel verder!

Voorlopig is de goodiebox happy invite promotie waarmee je korting op je eerste box krijgt nog altijd niet terug geactiveerd… Maar ik hou je natuurlijk op de hoogte wanneer deze promotie terug live is!

Ik hoop dat je deze video leuk vond, vergeet zeker niet om je te abonneren om mijn kanaal, dat zou ik heel lief vinden! Stay safe!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.