Youtube

Unboxing | goodiebox juni België

Ik heb super goed nieuws! Goodiebox heeft namelijk hun kortingen terug geactiveerd wat betekend dat ik je €5 korting kan geven op jouw eerste box! Alle informatie hierover vind je onderaan terug. Ondertussen heb ik de goodiebox van de maand juni al een twee tal weken kunnen uitproberen en ik kan zeker en vast zeggen dat deze toch al één van mijn favoriete is! Het thema van de maand juni is namelijk: The ‘Vitamin Sea’ Box. De naam van deze box is natuurlijk zeer toepasselijk én het fijn is, dat deze box ook duurzaam is. Ze hebben hierbij rekening gehouden met het probleem van de vervuilde oceaan. En in de mate dat het kon zijn de producten hierin duurzaam denk hierbij aan de verpakkingen, ingrediënten & merkwaarde. Dus met deze box kan je op een milieubewuste manier genieten van jouw ‘vitamine sea’ moment. Zoals ik zei ben ik fan van de producten en inhoud van deze box, dus tijd om je nu te laten zien wat er in de box van juni zit.

Mijn persoonlijke favorieten van deze box zijn toch wel de geweldige borstel én de heerlijke gezichts- olie. De shampoo bar is het enige product dat ik nog niet heb uitgeprobeerd, maar ik ben hier super benieuwd naar, want die geur is echt hemels!

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden, ze krijgen dan een korting op hun eerste box en jij krijgt een gratis box! En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €5 korting op jouw eerste box. En een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje. Deze maand is het een product dat ik zelf zeer fijn vind namelijk het: leave-me-on spring mask van mudmasky. Hier kan je mijn review terug vinden van dit fijne leave me on mask.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.