Beauty,  Youtube

Unboxing | goodiebox juli België

Het is weer tijd voor de maandelijkse goodiebox unboxing, de box van de maand juli is helemaal in het teken van ‘staycation’. En ik moet toegeven dat deze box al bij mijn favoriete goodieboxen hoort. Het is een zeer leuke en unieke box. Het unieke aan deze box is dat ik een mailtje kreeg waarin ik een keuze van een haarproduct kon doorgeven, ofwel verzorgend of een styling product. Ik ben benieuwd of goodiebox hiermee in de toekomst iets gaat doen. Want dit maakt de box natuurlijk wel persoonlijker. Ik vind het alvast een top idee! Zoals ik zei, vind ik de ‘staycation’ box enorm leuk. En ik was blijkbaar niet de enige… Want deze box was in no-time uitverkocht…  Maar ondertussen is er wel een andere box in de plaats gekomen dat je kan bestellen de ‘summer welcome box’. Ook een hele leuke box met enkele top producten er in. Omdat ik zelf een abonnement heb op goodiebox was ik wel één van de gelukkige met de ‘staycation’ box. Dus ik hoop dat je hier een beetje benieuwd naar bent? Want deze ga ik namelijk samen met jouw unboxen!

Ok, het is misschien een beetje ‘raar’ dat ik een box laat zien dat eigenlijk al is uitverkocht. Maar mijn video stond net een aantal uurtjes online toen ik het zag verschijnen op hun instagram. Dus als je nu een box besteld, heeft deze een andere inhoud.

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €5 korting op jouw eerste box. En een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.