Beauty,  Youtube

Unboxing: goodiebox februari (energize)

Net zoals vorige maand is het weer tijd voor de maandelijkse unboxing van de goodiebox! Yeees! Tot hiertoe ben ik zeer tevreden en heel blij met al de boxen dat ik al ontvangen heb! Goodiebox weet me steeds te verrassen, ook weer deze maand. De maand februari stond helemaal in het teken van energize. Ik kan alvast zeggen dat deze box perfect bij het thema past en weer een top inhoud heeft! Mijn unboxing van de box kan je hieronder zien… En net zoals de vorige keer heb ik weer een leuke korting voor jouw! 🙂

Voor ik de korting ga delen kan ik kort nog eventjes goodiebox samenvatten. Goodiebox is een maandelijks abonnement dat je altijd kan opzeggen. De goodiebox kost maandelijks €19,95 dit is inclusief verzendingskosten. De box heeft altijd een minimum waarde van €65 en bevat 5 tot 7 beauty- en verzorgingsproducten.

Het leuke aan goodiebox is dat je goodiepoints kan gaan verzamelen om zo te sparen voor een gratis box. Deze punten kan je verdienen door via de site de producten uit de box maandelijks te reviewen en door… vrienden uit te nodigen. Zij krijgen dan €5 korting op hun eerste goodiebox en jij krijgt een goodiebox gratis!

En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden! Dus wil je graag jezelf ook verwennen met een goodiebox? Dan krijg je via deze link €5 korting op je eerste goodiebox. Dan kost jouw eerste goodiebox dus €14,95 in plaats van €19,95. En een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen ook vaak een welkomstcadeautje, voor de box van de maand februari is dit een Æxtrem Perfume.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.