Review,  Youtube

Unboxing | goodiebox augustus

Augustus is voor mij jammer genoeg een hele vreemde maand geweest… Op instagram heb ik het al uitgelegd, maar binnenkort leg ik het ook allemaal uit op youtube & mijn blog… Hierdoor vond ik jammer genoeg de moed niet om te bloggen of video’s op te nemen. Nu zit ik momenteel thuis na een kleine ingreep en heb ik wel wat tijd om te bloggen en video’s te bewerken. Dus laten we beginnen met een unboxing van goodiebox. Het is de box van de maand augustus deze is normaal verkrijgbaar tot half september maar op = op. Maar ik kan alvast verklappen dat deze box de moeite is! Het is echt een toppertje! Dus laten we snel een kijkje nemen naar de inhoud…

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €5 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.