Youtube

Unboxing | goodiebox april België

Tijd om samen de goodiebox van de maand april te unboxen! Het thema van deze maand ‘perfectly imperfect’  is per toeval is dit erg van toepassing op de huidige situatie. Goodiebox heeft wel iets klein veranderd aan hun boxen. Als je zelf ook een abonnement hebt zal je het misschien al gemerkt hebben. Maar in de box van april zit geen leaflet met de informatie over de producten zoals gebruikelijk. Ze hebben dit aangepast naar een digitale versie. Een paar dagen voordat ik mijn box ontvangen had kreeg ik een mail. In de mail stond dan een link waarop ik moest klikken en zo kwam ik op het digitale boekje terecht. Dat ik het een paar dagen voor mijn box ontvangen had was wel een beetje ‘tempting’ maar gelukkig heb ik me kunnen inhouden zodat de box toch nog een verrassing voor mij was.

In de video heb ik het over de happy invite promotie dat je €10 korting krijgt. Op de moment dat ik de video maakte was dit nog geldig. Maar ondertussen heeft goodiebox omwille van de covid-19 situatie besloten om tijdelijk alle promoties dus ook de happy invite stop te zetten. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte wanneer deze promotie terug komt. Alvast sorry als je gebruik wou maken van deze promotie!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.